Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teamviewer aracılığı ile başka bilgisayarlara izinsiz girmek?

scorch

Öne çıkan mesajlar

Savciliga dilekce yazman gerekiyo galiba.Sonra olaylar gelisir.

Tarayici pluginlerini falan kontrol et.Bu arada osxde de critical exploitler var.(https://blog.malwarebytes.org/mac/2015/08/dyld_print_to_file-exploit-found-in-the-wild/)

ip location hikayesinde node u buluyosun.Tam adrese oradan gitmen mumkun degil.En azindan son kullanici icin.Savcilik dilekceye muteakip heralde delilleri kontrol edip adami/cocugu evinden aldirir 1-2 gune.Bu gibi olaylarda sen davaci olmasanda kamu davasi acilir mi bilmiyorum ama.

Abesle istigal olarak; turksat modemlerin exploitlerini arastirip adamin ipsinden modemin konsoluna dusmeye calisabilirsin aslinda ama ipler dinamik sonucta.Adamin sana geldigi andan sonra modemi resetlemedigi aralikta yapman lazim o isi. X( adsl olsa konsolda kabak gibi gorunur telefon numarasi.uydunetin olayi nasil bilemedim.Bu noktada seni hakliyken haksiza dusurecektir tabi.Bu arada baska baska yollarda dusunulebilir yani.Adamin ipsi elinde sonucta.

Ugras gene ugras ama hobi icin ugras. ehehehe

http://www.youtube.com/watch?v=U4oB28ksiIo
Sosyal ağlarda paylaş

Zilyon tane exploit var da kullanabilmen icin sirf command line ile takilabilmen, program yazabilmen, bin turlu exploit'ten haberin olmasi lazim. Yoksa bi yerde takilip kalion.
Bence eleman okuz gibi bangir bangir video oynatinca anca farkina varmisin. O bilgisayar lamer aleminin en bilinen karhanelerinden olmus en son bu veledin eline dusmus. Sen o bilgisyari formatla. Tum usb flash disklerini, hafiza karti vb. saglam birine tarattir. Etrafa virus, trojan saciyor olabilin sonra seni de goturmesinler merkeze.
Sosyal ağlarda paylaş

pulkas said:

Abesle istigal olarak; turksat modemlerin exploitlerini arastirip adamin ipsinden modemin konsoluna dusmeye calisabilirsin aslinda ama ipler dinamik sonucta.Adamin sana geldigi andan sonra modemi resetlemedigi aralikta yapman lazim o isi. X( adsl olsa konsolda kabak gibi gorunur telefon numarasi.uydunetin olayi nasil bilemedim.Bu noktada seni hakliyken haksiza dusurecektir tabi.Bu arada baska baska yollarda dusunulebilir yani.Adamin ipsi elinde sonucta.

Çok bilionuz ...

benim eskiden yaptığım halen çalışan bi açık var oda zaten turksat in içinde olmak gerekiyor modeme ulaşabilmek için. Dışardan zor yine extra bir açık daha lazım yanlış config filan...

Yani adamın kısaca modemini tuğlaya çevirebiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...