pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Savciliga dilekce yazman gerekiyo galiba.Sonra olaylar gelisir. Tarayici pluginlerini falan kontrol et.Bu arada osxde de critical exploitler var.(https://blog.malwarebytes.org/mac/2015/08/dyld_print_to_file-exploit-found-in-the-wild/) ip location hikayesinde node u buluyosun.Tam adrese oradan gitmen mumkun degil.En azindan son kullanici icin.Savcilik dilekceye muteakip heralde delilleri kontrol edip adami/cocugu evinden aldirir 1-2 gune.Bu gibi olaylarda sen davaci olmasanda kamu davasi acilir mi bilmiyorum ama. Abesle istigal olarak; turksat modemlerin exploitlerini arastirip adamin ipsinden modemin konsoluna dusmeye calisabilirsin aslinda ama ipler dinamik sonucta.Adamin sana geldigi andan sonra modemi resetlemedigi aralikta yapman lazim o isi. X( adsl olsa konsolda kabak gibi gorunur telefon numarasi.uydunetin olayi nasil bilemedim.Bu noktada seni hakliyken haksiza dusurecektir tabi.Bu arada baska baska yollarda dusunulebilir yani.Adamin ipsi elinde sonucta. Ugras gene ugras ama hobi icin ugras. ehehehe http://www.youtube.com/watch?v=U4oB28ksiIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 pulkas said: Abesle istigal olarak; turksat modemlerin exploitlerini arastirip adamin ipsinden modemin konsoluna dusmeye calisabilirsin aslinda vahey böyle bir şey mi var abow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Komodo said: çabuk auth kullanıyorum, mutluyum ahahahadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Zilyon tane exploit var da kullanabilmen icin sirf command line ile takilabilmen, program yazabilmen, bin turlu exploit'ten haberin olmasi lazim. Yoksa bi yerde takilip kalion. Bence eleman okuz gibi bangir bangir video oynatinca anca farkina varmisin. O bilgisayar lamer aleminin en bilinen karhanelerinden olmus en son bu veledin eline dusmus. Sen o bilgisyari formatla. Tum usb flash disklerini, hafiza karti vb. saglam birine tarattir. Etrafa virus, trojan saciyor olabilin sonra seni de goturmesinler merkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 pulkas said: Abesle istigal olarak; turksat modemlerin exploitlerini arastirip adamin ipsinden modemin konsoluna dusmeye calisabilirsin aslinda ama ipler dinamik sonucta.Adamin sana geldigi andan sonra modemi resetlemedigi aralikta yapman lazim o isi. X( adsl olsa konsolda kabak gibi gorunur telefon numarasi.uydunetin olayi nasil bilemedim.Bu noktada seni hakliyken haksiza dusurecektir tabi.Bu arada baska baska yollarda dusunulebilir yani.Adamin ipsi elinde sonucta. Çok bilionuz ... benim eskiden yaptığım halen çalışan bi açık var oda zaten turksat in içinde olmak gerekiyor modeme ulaşabilmek için. Dışardan zor yine extra bir açık daha lazım yanlış config filan... Yani adamın kısaca modemini tuğlaya çevirebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar