Korax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 of lan kokutmussunuz yine gdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 adam koktuttu, dötüme odaklanmış şekilde geldi topiğe. üstelik madalyasız hergelenin teki... akşam foto koyacağım güneş batmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 DÜŞÜNÜR MÜYÜZ? hala duruyor. ve hala foto çekmeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 10 yıl önce burda birine bass satmıştım kimdi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ahtopot gibiymiş gitar pvc ile şöyle kollar yapcan http://i.hizliresim.com/AggjMz.jpg inlayleride su kabarcığı gibi yapcan süper modifikasyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 abi fikir çok iyi ya hahah eline sağlık. evet gitarı alıp bunu yapmak isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Gitarin tonunun icine sicar yalniz o modifikasyon direk ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 belki isteyen çıkar. up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 yav şunun her ismini gördüğümde gülüyorum sadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 fotograf olsaydı almıştım, ama vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 perdesiz yap bi de oyle satmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 satılmamayı garantile diyosun : ) bence uygun değil perdesize hiç elektroniği, tahtası falan da. tatsız bi ton olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hipsterlara musikiye de uygun fln diye gazlarsin diye dedimdi ama agaci kotuyse dedigin gibi aktif bi de offff igrenc olur ya dusununce simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 FİYAT 800 OLSUN MU? BENCE OLSUN. giriş bası olarak güzel bir bas alın kendinize. lisede heves edip alamayanlar, işe girince eli para görenler. gıcır gıcır bası alın beni de kurtarın. bir kavatlık yok ne istiyorsanız vericem bu sefer.bayramda örnek kayıt bile atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 800 mü... abi.. off.. ne iyiymiş ama evde yatan gitarım aklıma geldi şimdi :/ hayırı satışlar kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ciddiysen sana 750 bile olur. gerçekten vasatın üstü, giriş seviyesi sayılmaz. 2-3 ay oyalanır baktın sarmadı 500'e paslarsın sen de. çok iteleme olmamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 abi şimdi ona para ayırsam baya ölü yatırım olur, evde normal gitarı elime alamıyorum :/ ama alana hayırlı olsun bassa başlamak için iyi fiyat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 golda basıvermişler hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 600 vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 iron cobra ile takas edelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ucunbiri said: 600 vereyim. ciddi misin mezar mı? abi 700 olsun bari. gerçekten ucuz, giriş seviyesi fiyatına pırıl pırıl orta seviye bas veriyorum. tamam ibanez bekledikçe eskir kıymetlenmez fender gibi gitmez. pc kasası toplamaya sermaye yapıyorum ben de. biz de esnafız: ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Revangelis said: iron cobra ile takas edelim sdf hehehe davulcu arkadaş da var ama bedava verirsen alırım dedi yoksa düşünürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bedava vermem de satın almak isterse tertemiz powerglide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 yok o bana dedi sen takasa gir sonra beleş ver diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 aletin çalıştığına delalet bi kayıt yaptım, vurunca ses çıkıyor çok şükür. GOLD O GİTAR BİRAZ DAHA SENDE DURSUN İSTERSEN DAHA ÇALIŞ EHİİHİ diyenlere hak veriyorum yenisini aldım merak etmeyin... gıcır gıcır sildim cilaladım fretboard yağladım. bir allah kusuru yok. tüm elektronikler sağlam, kozmetik kusursuz, telleri de yeni. https://drive.google.com/open?id=0B2mIkPUSCqngMDkyRDlPN0FwRmc SON FİYAT 700. bunun altına da evde kırıp bubinga ateşinde pizza pişiririm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar