quixef Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 akirafes said: yunanistanda asla Türk olduğunuzu belli etmeyin başınıza bela alırsınız. Tabii Turist olarak gitmediğiniz zaman için bu lafım. Kaç kere kaçak geçtin hocam Yunanistan a bu nasıl uyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 quixef said: akirafes said: yunanistanda asla Türk olduğunuzu belli etmeyin başınıza bela alırsınız. Tabii Turist olarak gitmediğiniz zaman için bu lafım. Kaç kere kaçak geçtin hocam Yunanistan a bu nasıl uyarı yazsam inanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 smyrnas said: valla İstanbul hariç diğer şehirlerin durumunu görmedim ama şu an herhalde TR de en fazla suriyeli izmirde vardır. Lan Dogudan geldiler,antalya ve bodrumdakileri de izmire postaladılar. Antalyadan Ayvalıga kadar kaçarken bot u batan tüm mültecileri izmire topladılar. Konaktan Başlıyor. çankaya ,basmane,pasaport. ve kordunun cumhuriyet meydanı tarafıından girişi full mülteci. E haliyle 2-3 muhabbet ettiğimiz oldu öyle adamların falan hiç gitmeye niyeti yok a.q DEvlet bize iş versin çalışalım diyorlar. nereye kaçıon adamlar kalıcı :D sadece istiklalde izmirdekinin 5 katı falan suriyeli olabilir ya istanbula da bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 akirafes eminönüdeki zencilerden galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 KenshinHimura said: akirafes eminönüdeki zencilerden galiba Yok onlardan önce burdaydım ben. hatta ilk acountum Bu ama şiferesini unuttum. Bu guardianında unutmuştum akirafesi açtım. ama hatırladım guardianı belki akirayıda hatırlarım yaşlılık zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Guardian said: KenshinHimura said: akirafes eminönüdeki zencilerden galiba Yok onlardan önce burdaydım ben. hatta ilk acountum Bu ama şiferesini unuttum. Bu guardianında unutmuştum akirafesi açtım. ama hatırladım guardianı belki akirayıda hatırlarım yaşlılık zor iş. 2003 de gelmişim patiye ne kadar değişmiş. o zamandan beri. Edit Valla unutmuşum sanane de uo oynuyordum o zamandan beri patideyim. Ama o zamanki forum adımı bile hatırlamıyorum şu an. Dark vardı hocamdı blackrose vardı hala var shaztam değerli kankamdı artık yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://www.liveleak.com/view?i=ea9_1440334126 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 @akirafes yok ondan demedim çeşitli ülkelerde refuge olarak yaşama tavsiyeleri vermişsin de ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Liebe said: sadece istiklalde izmirdekinin 5 katı falan suriyeli olabilir ya istanbula da bekleriz Abi valla olabilir yani dogrudur ama ben 3 hafta önce istanbuldayken okadar görememiştim. yani zaten o rezilligi de anca istanbul kaldırır. İzmirin kaldıramadıgı ortada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 geçen izmir/çankaya'da önümde kapkaç gerçekleşti.yapan suriyeliye benziyordu, baya hızlı kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Benim çevremde 14 tane suriye okulu 2 tane suriye aile sağlık merkezi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar