Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Benice


dasBock

Öne çıkan mesajlar

Normalde böyle şeyler yapmayı pek sevmem ancak bu arkadaş sonuna kadar övülmeyi ve daha çok tanınmayı hak ediyor diye düşünüyorum. ilk çıktığı günden beri takip ederim. liseler arası yetenek yarışmasındaki gitar performansıyla 'gözüme batmıştı'. ardından şebnem ferah parçalarını cover'ladı vs(kaldırmış youtubedan) derken ciddi ciddi ilgilenmeye başladım.

89lu yanılmıyorsam. yine yanlış hatırlamıyosam gitar çalmayı da kendi kendine öğrenmiş. çok fazla istikrarlı ve kararlı bir gitarist. sırf gitarist demekle yetinmek istemiyorum çünkü kendisi açık ara tüm hatlarıyla bir sanatçı, gitar virtüözü.

Mekanik grubu ile sahne aldı bir müddet. arından bir takım anlaşmazlıklardan ötürü ayrıldı. bugüne kadar facebook'ta vs. sanatçı kimliğine söz ettirecek tek bir uygunsuz bir paylaşımı bile olmadı. açık sözlü ve düzgün bir adam. şu sıralar son grubu Fallen ile sahne performanslarına devam ediyor. aynı zamanda kadıköyde bir stüdyoda da özel gitar dersi veriyor.

Satriani cover'ı ile sükse yaptıktan sonra(bence) geçen günlerde High Hopes parçasına ayrı bir soluk kattı. naçizane tavsiyem Barış Benice'yi takip etmeniz ve desteklemeniz. ileride çok büyük işlere imza atacağına gönülden inanıyorum.

Barış Benice Facebook Sayfası

birkaç performansı ve youtube kanalı:

Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=uMJIGEQ_tfg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Vn25gbbXeFM

http://www.youtube.com/watch?v=p799N2Y2QBk

http://www.youtube.com/watch?v=XQ6QMPiMuN4
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...