Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi tüm firmalar/bankalar insanlar nasıl düdükleriz peşindeler resmen ya kredi çektiğim ve halen kredimi ödediğim hesabımdan hesap işletim ücreti çekmişler. lan bir sonraki kredi taksitinin parasını tutuyorum orada hazır yüzsüzler gidip neden çekiyorsunuz zaten hayvan gibi faiz ödüyorum size meh iade de etmeyeceklermiş 4 gün oldu uğraşıyorum ps: bu ara böyle saçmalıklar beni buluyor ultra deli oluyorum arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 git tüketici hakem heyetine, al paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ayrıca kredi için açılan hesaptan otomatik ücret almaması lazım. ara bankayı, benim ach'ımı 5 kodlu açmadınız mı lan siz de. onlar anlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 alamazsin hesap isletim ucreti alacaklarina dair madde vardir kredi sozlesmesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sequoyu summonlayın dotlarından kan alır. ps: sequo sana streoidli dediler savundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Garanti bizim maaş hesaplarından itinayla kesiyor her 6 ayda bir, 2 hafta sonra geri yatırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 maaş hesabından kesemez alıyorsun paranı geri. arada maaş hesabı olmaktan çıktıysa o ayrı ama. Kredi için bilmiyorum orada alıyor olablirler bankasına göre değişiyor ama iş bankası bu konuda en rahat banka idi diye anımsıyorum. Garanti falan af etmez de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Enpara ve cepteteb takılcam mezun olur olmaz diğer tüm hesapları kapatıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ben hakem heyetine verdim 4 ay önce falan hala haber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mayhem said: abi tüm firmalar/bankalar insanlar nasıl düdükleriz peşindeler resmen ya kredi çektiğim ve halen kredimi ödediğim hesabımdan hesap işletim ücreti çekmişler. lan bir sonraki kredi taksitinin parasını tutuyorum orada hazır yüzsüzler gidip neden çekiyorsunuz zaten hayvan gibi faiz ödüyorum size meh iade de etmeyeceklermiş 4 gün oldu uğraşıyorum ps: bu ara böyle saçmalıklar beni buluyor ultra deli oluyorum arkadaş Hesapta para bulundurmayacaksin. Gunu gelince kurusu kurusuna odeyeceksin. Boylece hesabi kullanmadigin icin kesmeyecekler. Benim bankada boyle. Ornegin 2729.78 tl yi 2730 diye gondereyim deme sakin uste kalan 22 kurus icin hesabi kullandi muamelesi goruyorsun. Benim bankada durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 iş bankası senede kafadan 120 130 lira yiyo ya. üç beş havale ediyosun 3.5 alıyo. bi kaç kuruş da ne olduğunu anlamadığım bişeye alıyo. kapattım enparay geçtim. bu arada başka b ihesaptan otomatik ödeme talimatı vardı. ben hesabı kapattım ama para çıkmış gözüküyo hesaptan. yarın gidip sorucam da nasıl olmuş öyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bankaların kira yatarsa, x tane otomatik ödeme talimatı, hesapta x000 lira olursa ücret almam gibi taahhütleri oluyor, onları araştırın, garanti bankasında bile var garanti demişken, bim ve a101 in poslarına girmişler, merkez bankası para bassa o nakiti yakalayamaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 otomatik ödeme olunca kesmiyorlar hesap işletim ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Benden hiç bir banka 1 tl bile almıyor lan. platinum amerikan expressin 450 $ senelik ücretini bile almıyorlar. Hayat hep fakirlere zor ya. edit: 300$ mış senelik ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 iş bankasında 2 adet otomatik ödemen olması lazım kesmemeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 şu adamı savundum ya. nerdesin di nerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 E para dediniz geldi yine sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Sequo said: Benden hiç bir banka 1 tl bile almıyor lan. platinum amerikan expressin 450 $ senelik ücretini bile almıyorlar. Hayat hep fakirlere zor ya. edit: 300$ mış senelik ücreti amex black demeni beklerdim =/ platinum ney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 garantide de 2 tane otomatik ödeme olunca kesmiyorlar. ama ben yapmıyorum ödüyorum hesap işletim ücretini çünkü salağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 evet 2 adet oto ödeme talimati verin en kolay yolu. yoksa boşa geriyorlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar