Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Eleştirin, yakın, yıkın, asın, kesin herşey serbest... [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif][Bu mesaj Murtaza tarafından 23 Ocak 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 horace in de en sevdiği animasyon bu kritik istemen lazım...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...Galeri[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 23 Ocak 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Güzel olmuş o ne dil öle :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 23 Ocak 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Harika![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o söledikten sonra değiştirdim :D Bkz. mesaj değiştirilmiş diyor :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eheh güzel :) dil biraz daha elastik gözükse köşelenmese daha güzel olacakmış[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 spr olmus yaww acaip begendimm..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hosuma gitti ilham verdin, beyendim wallahi[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ehehe çok gzl olmuş... :tup:[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki / Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ehe o destan gibi imza yüzünden gözükmüyorki edited yazısı... :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gayet güzel ama boyutu çok fazla (610 kb)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 süfeer :tup: :tup:[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok iyi be....büyük bir azimle bekledim açılmasını...:)[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Boyutu için yapabileceğim bişi yoktu, mpeg den gif'e çevirdim. Normali 50 küsür MB.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bende aha yeni bir swf vakasi dah adiyip girdim foruma gif i gordugum andan ititbaren baya guldum. anladim yani bole olcagini diyim :D Harika olmus hele su sinegi elinin tersiyle itmeler vs muthis..[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tabi ki hep olumlu eleştriler olmicak. Eksik gördüğünüz tarafları da söylemeniz, bi sonraki için kulağıma küpe olacak. :) Bu fikir bi anda aklıma geldi." Lem bi video çekiim, soora buna bööle bi sinek koyim, ben iteleyim, dürteyim bu mahluğu. Bu inaduma gözümün içine girercesine gelsin üstüme, dayanamayıp yiyeyim" Şeklinde bişidi... Daha önce flash da animasyon adına çok fazla bişi çıkarmamıştım. Bunu ilk denemede yaptım. Şimdi başka bi proje var :D Sıkı durun...:)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 23 Ocak 2005 07:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dili çok sevdim :) (yanlış anlama da )[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bir sorun var gibi dil sineği yakaladıktan sonra ağza girerken sinek yanaktan gözüküyor gibi..yanlış da görmüş olabilirim... bunun dışında güzel düşünülmüş...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :) cok güzel olmuş beğendim....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Güzel bi noktaya parmak bastın, ilk etapta sinek ağıza girmiyo. O yüzden bi anlık yanakta ortaya çıkıyomuş gibi duruyo. Orada gözüken şeyi şöyle anlatiim Hani elektrik süpürgesinde, tuşa basarsın ve kablo iiçine çekilir ve artık ucu geldiğinde dalgalanır ya. Aynı mantık. Yalnız burada dilin ucu çok ince olduu için ve biraz da GIF'ın boyutlarının küçük olmasından dolayı anlaşılmıyo. Asıl başka bi hata var, onu bulabilen olucak mı? onu merak ediyorum :)) [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 23 Ocak 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sey mi adam yanagındaki sinegin uzerine elini kapıyor sonra sinek ısınlanarak dısarı cıkıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben bulamadım yaw okadar dikkatli bakmaya çalıştım ki gözlerim ağrıdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çok güzel. dil şlllak diye çıksaymış belki daha vurucu olabiliimiş.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 wallahi güzel bişi olmuş ama dil atma sahnesi çok hayvanamsi olmuş[signature][hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar