KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 olm ip adresini bulmakta ne var? ben şu forumda bu işlerden hiç anlamayan belki de tek adamım, ben bile isterseniz hepinizin IP adreslerini dökerim şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Nasıl yapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: olm ip adresini bulmakta ne var? ben şu forumda bu işlerden hiç anlamayan belki de tek adamım, ben bile isterseniz hepinizin IP adreslerini dökerim şuraya. dökmessen adam değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 avukatım birazdan telefonundan sana ulaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 reröre'nin hiç ders almayışı : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ahahahaha güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 harbiden he? olm sende harbiden akıl yok. hadi sequo'ya ben hakaret etmedim, yapmayan senin gibi olsun dedim diyerek kıvırttın. lan bana bayağı hakaret ettin şimdi?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Anlik galeyana gerek yok. Hepimiz geldik. Sonra gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: yalnız şu konularda bile seqonun en az 5 yancısı çıktı hll olsuun yani nasıl mideniz kaldırıyor Abi kusura bakma da etiklikle legalliği Sequo'nun iş ilanı başlığı altında çorba eden sensin. Adamın yaptığının yasal açıdan bir sakıncası yok, şikayet edicem hede hödö demişsin sonra trollüyom falana kaymış ardından clash of egos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 leoya soruyorum ben ip mevzularını. leoya sor. Birde adam değilsin kaba bir tabir olsa da, anadoluda adam vurmaya kadar yolu olsa da bence hakaret değil ama tarbir sert ve gereksiz olmuş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ahmet çakar title ı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Esh said: Anlik galeyana gerek yok. Hepimiz geldik. Sonra gecti esh kardeşim haklı. @rerore bu arada avukatım diyor ki telefonun sürekli meşgulmüş, mustafa'nın telefonunu arayıp rerore'yi aradığımı söyleyeyim mi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ooo ip ni vermiş mi di sekuoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 $500 saymış hem de bu piyasada, kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Darestan said: ooo ip ni vermiş mi di sekuoya ben de merak ediyorum di ile kişisel husumetim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: olm ip adresini bulmakta ne var? ben şu forumda bu işlerden hiç anlamayan belki de tek adamım, ben bile isterseniz hepinizin IP adreslerini dökerim şuraya. nasıl yapcan merak ettim ilerde lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Avukatım diyor ki, Ankara'da nereye isterse oraya bırakayım mahkeme celbini. ne diyorsun rerore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: Esh said: Anlik galeyana gerek yok. Hepimiz geldik. Sonra gecti esh kardeşim haklı. @rerore bu arada avukatım diyor ki telefonun sürekli meşgulmüş, mustafa'nın telefonunu arayıp rerore'yi aradığımı söyleyeyim mi diyor. adam değilsin demedim dökmessen adam değilsin dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: Avukatım diyor ki, Ankara'da nereye isterse oraya bırakayım mahkeme celbini. ne diyorsun rerore? taşındım çok şükür nereye isterse bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 keyfim istemiyor, dökmeyeceğim...otomatikman hakaret oluyor. ya da tam dökecekken bir kaza geçirip ellerimi kaybediyorum....yine dökemiyorum. otomatikman hakaret oluyor. dikkatli konuşmak lazım. cık.cık.cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: KuddusiMavra said: Avukatım diyor ki, Ankara'da nereye isterse oraya bırakayım mahkeme celbini. ne diyorsun rerore? taşındım çok şükür nereye isterse bıraksın bugün mü taşındın? tırstın mı bu kadar sequo'dan yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi boşver sen kötü adam rp si yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 değilim ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 di den açıklama bekliyoruz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bimer Başvuru Numaranız :****** Yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir. Görüş ve Öneriniz değerlendirilmek üzere ilgili birime aktarılmıştır. Bilgilerinizi rica ederiz. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar