senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 dava gününü yazın buraya izlemeye gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 arabuluculugun parası kötü diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 parası kötü zaten iş e çok yok ayrıca da tutmaz o tutmuyor da şimdi zorunlu kılmaya çalışıyolar işte. davalardan önce arabulucu devreye girsin diye falan filan her davada olmaz ki. sadece boşanmada olması lazım onun. e anlaşmalı boşanma da onun için var onda da gerek yok. neyse çok konu dışı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 amerigada katil ile öldürdüğü adam bile anlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ya benim ip yi kim verdi sattınız mı forumu seqoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Glatheros said: Ahmet cc ledi herkesi. Bas ultiyi Durun ak okuyorum, tecrübe ettiğime göre şu an sequo'nun egosu biraz zedeli, son durumu hala böyleyse her türlü manipülasyona açık demek. Net basarım bi 980. elesso said: sabıkalı adam geldi, xunn anlat forgivera mapus hayatının zorluklarını. Abi muşta'yı bulamadılar o yüzden hapse girmedim dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 senko said: amerigada katil ile öldürdüğü adam bile anlaşıyor e tabi çünkü idam var sdlkfjdslkdsf öteki dünyaya transfer oluyor. aslıdna ölüm yok upload ediyorlar anlaşıyor dslfkjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bi dakka ya?! harbiden paticik'i şikayet mi etmiş bu adamlardan birisi? abi,öyle şey yapılır mı ya? lan şu foruma ciddi ciddi bir inceleme gelse hep birlikte silivride 4-5 koğuş doldururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 "yok etmedim yea edermiymim hiç aşkholsun" dedi az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ana habere çıkan pati görüntüsü.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 GokTuRK said: arabuluculuk o kadar az ki zaten yapılsın diye zorunlu kılmaya çalışıyolar şimdi. ama tutmaz. bu memlekette tutmaz o iş seve seve tutacak..yargiyi kibarca ozellestiriyorlar iste..siz aranizda anlasin bizi bulastirmayin diye..bu arada anlamsiz bir sekilde tr in ilk arabulucusu arkadasim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 paticik isimli örgüt yuvası çökertildi. kendilerine paticik/c diyen örgüt yuva forumlarında kıskıvrak yakalandı. bf4 isimli konuda silahları ve patlayıcıları anlatan xunn "olm oyun lan bu denyo musunuz" diye kolluk kuvvetlerine direndi arbede çıktı. evinde mgs 5 isimli bir programda silahları kastımize ederken yakalanan axedice ise "sizde zerre beyin yok arkadaş" diyerek hakaretlere devam etti. ayrıntılar az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi patiyle ne alakası var sadece konun geçtiği linki verdim ( seqo nun mahkemeye verdiği gibi), olay nedir anlasınlar diye, şikayet ettiğim şey sms msj olmadan tel hattından para çekilebilmesi şu yani http://www.avea.com.tr/web/ServislerYeni/MuzikEglenceVeIcerik/Icerik/MobilIcerik/VidyoFoniServisi WAP kanalı ile abone olmak için m.vidyofoni.com sayfasındaki kullanım koşullarını okuyup onaylamanız ve TAMAM butonuna tıklamanız gerekmektedir. Servis üyeliği haftalık 14 TL, aylık 56 TL olarak ücretlendirilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ya bak verdim diyo hala verdin mi vermeidn mi olm ona göre aforoz edicem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 konuyu oku ne biçim avukatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 GokTuRK said: paticik isimli örgüt yuvası çökertildi. ayrıntılar az sonra. ole diyorsun da suc isnat etmeye niyetli savci her birimize 7 nesil yetecek kadar malzeme cikartir buradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Rerore said: konuyu oku ne biçim avukatsın etmişsin işte besbelli @dana onu diyom ya işte istedikten sonra ahaha ben balyozda avukatlık yaptım orda nelerden insanlar hapse girdi.... . neyse neyse bak bimere yine şikayet eder sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Forumdaki Yaziya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?5,8157373,8158005#msg-8158005 Rerore said: Sequo said: Asdfsfd lütfen BTK ya şikayet edin arkadaşlar lütfen. http://www.avea.com.tr/web/ServislerYeni/MuzikEglenceVeIcerik/Icerik/MobilIcerik/VidyoFoniServisi Önce aveanın orjinal servisini edin ama Şikayet ederken altınada; Bİ İDİM ÇİK PİRİ KİZİNİYİR BİZDİ HİSİTİMİZDİN GİBİRİYİRİZ diye mesaj eklemeyi unutmayın. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna, Merhaba, http://forum.paticik.com/read.php5,8157373,page8 forum linkinde de konuyu görebilirsiniz, olay kısaca cep telefonu servis sağlayıcılarının WASP (Wireless Application Service Provider) sistemi ile sms onay kodu olmadan müşteriden para kesmesi ile ilgili, insanların tuzağa düşmeden, gerçekten hizmet almadıkları bir servise para vermeleri için bu sisteme sms onay şartı getirilmesini talep ediyorum. yapılan şey mobil bir web sayfasından video izlemek için onay tuşuna bastığınızda hat sahibinden aylık 50 tl çekilmesi, bu tip dolandırıcılıkları sınırlayacak kuralları oluşturmak sizlerin elinde, teşekkürler derdimi anlatabildim mi acaba bi kontrol eder misin teknik hatam olmasın edit: burada wasp yi yanlış kullandım sadece sonuç gelmez ise avea vidyofoni üzerinden örnek vereceğim yeni dilekçeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 GokTuRK said: ya bak verdim diyo hala verdin mi vermeidn mi olm ona göre aforoz edicem seni verdi hocam verdi. Screenshotını bile attı. forgiver karaktersizi gidip adamın sitesinin linkini verseydin. burayı niye veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ya üf peki rerore valla uğraşamıycam ciğerim paticiki resmen gidip vermişsin utanmadan. warhammer 40k konusunda rapper vardı hatırlıyormusun ona dönüşmeye başladın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 avukatımala konuş galat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 numarasını ver ben konuşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Of Sequo ne dingillik peşindesin abi ya. Her post atarken foruma etiquette mi kovalıyoruz? Direkt dava basmışsın hırt. Patiyi de karıştırmayın anasını satayım. Bu kadar paran varsa dava kovalayacak benim ekran kartını yenile, eskidi olm alet. Ekran kartına tarafımı degistirmeye hazırım. http://i.imgur.com/7vrAQsc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 xunn said: Bu kadar paran varsa dava kovalayacak benim ekran kartını yenile, eskidi olm alet. Ekran kartına tarafımı degistirmeye hazırım. ya bak şuna ben de varım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 konuşuruz nolucak meslektaşız nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar