yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 deneyen var mı bunu? cumartesi akşamı düğüne yetişcem 10.30'ta binsem, 4 saat yazıyor yola. riske atmış olur muyum kendimi yoksa hakkaten gidiyo mu 4 saatte nedir? ist-eskişehir'i denemiş bir arkadaş çok övdü. ekşi'yi açtım 1-2 kişi laf etmiş. tereddüte düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 4:15 e göre hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 damat sen değilsen 1 saat falan gecikmen çok problem olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 gider abi belirtilen zamanda variyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 guzergahta belli yerlerde hizi dusuyor belli yerlerde basip gidiyor..sehir icleri istanbul yakinlarinda belli bolgelerde yavaslamak zorunda kaliyor yol kaldirmadigi icin ama cok buyuk kaza vs olmadigi zaman +- 10 dakika ile variyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bayaa iyi, business class al 10 lira falan fark ediyor ve daha rahat, ayrıca uçaktan çok daha dakik. birkaç kez kullandım hiç gecikme olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ulan arabayla gitsen gidiyorsun zaten 4 saatte, nasıl hızlı tren o? Hızlı trencik. Hepten metro gibi mi yoksa klasik tren kıtırtısı falan var mı bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 "roket adam" said: bayaa iyi, business class al 10 lira falan fark ediyor ve daha rahat, ayrıca uçaktan çok daha dakik. birkaç kez kullandım hiç gecikme olmadı. 30tl fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Biznis almam Bu bir sinif meselesi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar