Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Abi siz gerçekten salak mısınız neyin pişkinliği verdiğimiz servisi tamamen anlatıyoruz yazı puntoları bunlar okumama şansı yok. Siz hangi dolandırıcılıktan bahsediyorsunuz. Neden gerizekalı gibi davranıyorsunuz açıklayın pls.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 seni seviyorum sequo.. saka bir yana yapabildiklerini kendi adima soyleyeyim kiskaniyorum icten ice..zekani ve azmini taktir ediyorum.. kendi payima dusen aciklama bu kadar..
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequo said: Flassh said: wasp reklam ne ya GSM 3g bağlantı ile mobil bir şekilde siteye girdiğinde önce bir reklam gösteriyorum. 'Videoları sürekli izlemek ve yeni videolardan haberdar olmak için aşağıdaki kutucuğa onay verip tamam demeniz yeterlidir' Şeklinde onay kutucuğunun altınada küçük puntolarla; bu servis karşılığı faturanıza 9 tl /hafta ücret yansıtılacaktır. yada kontörünüzden her hafta düşecektir. daha sonra iptal etmek istediğinizde 1 aylık ücret 36 tl hesabınızdan düşecektir vs yazıyor. 15.000 mobil hit geldiyse bunların 5000 tanesi GSM bağlantı oluyor yaklaşık 100 ile 500 tanesi onaylayıp devam ediyor. Onaylamazlarsada direk siteye devam ediyorlar hangisine inanalım
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sen kendi sitenin screenshotını atsana bakiim nasılmış seninki
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mortis said: sen kendi sitenin screenshotını atsana bakiim nasılmış seninki Benim sitemi attım zaten.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bombilo said: Sequo said: Flassh said: wasp reklam ne ya GSM 3g bağlantı ile mobil bir şekilde siteye girdiğinde önce bir reklam gösteriyorum. 'Videoları sürekli izlemek ve yeni videolardan haberdar olmak için aşağıdaki kutucuğa onay verip tamam demeniz yeterlidir' Şeklinde onay kutucuğunun altınada küçük puntolarla; bu servis karşılığı faturanıza 9 tl /hafta ücret yansıtılacaktır. yada kontörünüzden her hafta düşecektir. daha sonra iptal etmek istediğinizde 1 aylık ücret 36 tl hesabınızdan düşecektir vs yazıyor. 15.000 mobil hit geldiyse bunların 5000 tanesi GSM bağlantı oluyor yaklaşık 100 ile 500 tanesi onaylayıp devam ediyor. Onaylamazlarsada direk siteye devam ediyorlar hangisine inanalım Lan olm o işin geyiği. Paticikteki small tagi ile yapilan geyik. Yazıyı okuması için aşağı kaydırması gerekiyor sadece. Onaylıyorum bölümüne geldiğinde gözüküyor yazı. Biz gsm firmalarına 1 milyon $ a yakın bloke bırakıyoruz zaten amaç bu kimseden habersiz abonelik yapmayacaz diye tahüt veriyoruz. Yazıyı mutlaka göstermek zorundasın. Diğer kısımları düzenlemek bize ait. Atıyorum oraya yine yazıyorum 'Cicişlerin son çıkan çıplak görüntülülerini izle' başlıklı video resmi koyuyorsun yurdum abazası yazıyı otomatik olarak ignore ediyor.
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequo said: http://i.imgur.com/sIOxIP2.jpg Yazının üstüne video önizlemesi geliyor sadece. Yazı puntosuda aynen budur vdeo önizleme gelince yazı kısmı aşağı kayıyor onay vermek için aşağıya inmesi lazım zaten yazıyı mutlaka okuyabilcek puntolukta. Videoyu örneğin 'Çicişlerin son görüntüsü' şeklinde koyunca o heycanla barzo yazıyı okuyamayabiliyor. Herhangi bir doğrulama SMS i gelmez WASP sistemde onaylıyorum dediği anda üye olur abone. böyle çakallıklarla uğraşmadan para kazanamıyor musun bir de onay kutusunu videonun altına aldırmıyorlar mı
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 BTK ya da konuyu linkleyeyim bir onay sms i zorunlu olsun
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yine eziklediniz başka birşey değil. Kıskançlıktan çatlayacaksınız yemin ederim. Siz ister çakallık deyin yada başka bişey umrumda değil. Vergisini veren dürüst şirket kategorisinde gayette sizden çok daha fazla söz hakkım var tc sınırları içerisinde kusura bakmayın.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: BTK ya da konuyu linkleyeyim bir onay sms i zorunlu olsun Abi hala, dilediğin kadar btk ya şikayet edebilirsin kardeşim. Yine diyorum TC yasalarına %100 uyumlu bir sistemdir bu dilersen avrupa insan hakları mahkemesine kadar gidebilirsin :) VidyoFoni zaten AVEA 'nın global servisidir. Biz reklamları çıkarken; http://m.vidyofoni.com/LP?utm_medium=REKLAM-KODU-SAHIBI Olarak çıkıyoruz önce gidin AVEA yı şikayet edin daha sonra bizi aveaya müşteri sağlamakla şikayet edersiniz:)
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bu arada btk ya konuyu linkleyin de direkt siteyi kapatsinlar seni beni evden aldirsinlar abi..sequo yine isini yapar olan siteye olur..
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Asdfsfd lütfen BTK ya şikayet edin arkadaşlar lütfen. http://www.avea.com.tr/web/ServislerYeni/MuzikEglenceVeIcerik/Icerik/MobilIcerik/VidyoFoniServisi Önce aveanın orjinal servisini edin ama Şikayet ederken altınada; Bİ İDİM ÇİK PİRİ KİZİNİYİR BİZDİ HİSİTİMİZDİN GİBİRİYİRİZ diye mesaj eklemeyi unutmayın.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben denedim 100% calisiyor site cok guzel
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ben böyle bi sistemden 50 lira geri almıştım benimki sms göndermişti ama. aynen cicişler naapmış bak yazıyodu link vardı. hiç uyarı felan yok sms te. anladım ama genede tıkladım uyarı olmayınca ücreti şu kadar diye. sayfayı görünce kapattım. bişey onaylamamama rağmen üye yapmış sonra vodafonu şikayetvardan tehdit ettim banane kardeşim ben parayı sana ödüyorum diye. firmadan aradılar hesap numarası istediler yatırdılar 50 lirayı.
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Dana iban mı attın gülüm ? Teoride , ağıt üzerinde legal olabilir yaptığın şey ki oda günümüz yetersiz tr şartlarında. Bu işin etik kısmından sen rahatsız olmayıp o parayı çocuklarına yediriyosan sıkıntı yok zaten. Bariz bir şekilde dikkatsizlik üzerine kurulmuş trap. Adam anlık okumadan ödemeyi yapsa farkına varıp iptal etse bile parasını alıyorsun hatta aylık ödemenin farkında olmayanı aylarca sömürüyorsun. Bunun kanunla kitapla alakası yok vicdanla alakası var.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mal said: ben böyle bi sistemden 50 lira geri almıştım benimki sms göndermişti ama. aynen cicişler naapmış bak yazıyodu link vardı. hiç uyarı felan yok sms te. anladım ama genede tıkladım uyarı olmayınca ücreti şu kadar diye. sayfayı görünce kapattım. bişey onaylamamama rağmen üye yapmış sonra vodafonu şikayetvardan tehdit ettim banane kardeşim ben parayı sana ödüyorum diye. firmadan aradılar hesap numarası istediler yatırdılar 50 lirayı. Uyarı olmadan sen onaylıyoruma tıklamadan üye yaparlarsa bu iş direk dolandırıcıla giriyor WASP hizmet sağlayacısı anasını ağlatmıştır o firmanın. API iptaline kadar gider o yuzden geri ödemiş. Normalde ONAYLIYORUM yazısına tıklaman lazım ve açıklama olması lazım şu kadar ücretlidir diye. Yanlışlıkla yada bilerek tıklarsan ücret iadesi yapılmaz. WASP saplayıcılarıda sürekli nasıl abone yapiyorsun diye kontrol eder seni. Önceden açıklama yazmasanda oluyordu ama MAYIS da gelen yeni kanuna göre açıklama yapmak zorundasın ve okunaklı olmak zorunda yoksa içeriye bıraktığın yüklü parayı yakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_102911395/tm.htm Bak kekonun teki tıklamış mesela (Onaylıyoruma tıklayıp tıklamadığın loglarda gözüküyor) Para iadesi yapılmamış o yüzden. Her ay yüzlerce kişi onaylıyorum'a tıklama yapmasına rağmen BTK ya şikayet ediyor habersiz çekim yapıldı diye BTK log istiyor gönderiyoruz problem ortadan kalkıyor. GSM firmasıda log gönderiyor aynı şekilde.
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi adam ilginç bir şekilde insanların parasını/çok kazandığını kıskanacağını düşünüyor. deyişik.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Edriel said: Dana iban mı attın gülüm ? Teoride , ağıt üzerinde legal olabilir yaptığın şey ki oda günümüz yetersiz tr şartlarında. Bu işin etik kısmından sen rahatsız olmayıp o parayı çocuklarına yediriyosan sıkıntı yok zaten. Bariz bir şekilde dikkatsizlik üzerine kurulmuş trap. Adam anlık okumadan ödemeyi yapsa farkına varıp iptal etse bile parasını alıyorsun hatta aylık ödemenin farkında olmayanı aylarca sömürüyorsun. Bunun kanunla kitapla alakası yok vicdanla alakası var. Kardeşim kusura bakma; Turkcell Ayda 29 TL * diye faturalı hat satıyor abone oluyorsun bi fatura geliyor 49 TL Lan ne oldu e sen açıklamaları okumadın vergisi var cartı var curtu var. TTNet limitsiz diye hat satıyor AKK ya takılıyorsun hani limit yoktu işte ek açıklamaları okumadın limitsiz sadece hızını düşürüyoruz diyor. Sözde limitsiz. Bu serviste bunun aynısı kusura bakmayın yemişim etiğini cartını curtunu. Ana yasanın bana verdiği haklar dahilinde düzgün bir vatandaş gibi hukuk karşısında paramı kazanıyorum. Hani çoğunuza gel ortak ol desem alayınız koşacak azında salyalar saçarak buda işin doğrusu.
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Dedigim gibi sen sıkıntı duymuyorsan problem yok. Ben patinin genelindeki düşünce yapısını da yansıtan biri değilim. Ben olsam yiyemem bu parayı he ortamı hazırlayıp düzeneği kurman başarı çoğu insan da yapamaz ki zaten para kazanmak için çoğu insanın yapmadıgı ya da yapamadıgıni yapmak lazım bu bir gerçek ama dediğim gibi sonucu kötü.
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequo said: Mal said: ben böyle bi sistemden 50 lira geri almıştım benimki sms göndermişti ama. aynen cicişler naapmış bak yazıyodu link vardı. hiç uyarı felan yok sms te. anladım ama genede tıkladım uyarı olmayınca ücreti şu kadar diye. sayfayı görünce kapattım. bişey onaylamamama rağmen üye yapmış sonra vodafonu şikayetvardan tehdit ettim banane kardeşim ben parayı sana ödüyorum diye. firmadan aradılar hesap numarası istediler yatırdılar 50 lirayı. Uyarı olmadan sen onaylıyoruma tıklamadan üye yaparlarsa bu iş direk dolandırıcıla giriyor WASP hizmet sağlayacısı anasını ağlatmıştır o firmanın. API iptaline kadar gider o yuzden geri ödemiş. Normalde ONAYLIYORUM yazısına tıklaman lazım ve açıklama olması lazım şu kadar ücretlidir diye. Yanlışlıkla yada bilerek tıklarsan ücret iadesi yapılmaz. WASP saplayıcılarıda sürekli nasıl abone yapiyorsun diye kontrol eder seni. Önceden açıklama yazmasanda oluyordu ama MAYIS da gelen yeni kanuna göre açıklama yapmak zorundasın ve okunaklı olmak zorunda yoksa içeriye bıraktığın yüklü parayı yakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_102911395/tm.htm Bak kekonun teki tıklamış mesela (Onaylıyoruma tıklayıp tıklamadığın loglarda gözüküyor) Para iadesi yapılmamış o yüzden. Her ay yüzlerce kişi onaylıyorum'a tıklama yapmasına rağmen BTK ya şikayet ediyor habersiz çekim yapıldı diye BTK log istiyor gönderiyoruz problem ortadan kalkıyor. GSM firmasıda log gönderiyor aynı şekilde. demek ondan gönderdiler parayı. ben emindim tıklamadığıma. birde üstüne vodafonu 4-5 kere arayıp iptal edin bunu dememe rağmen iptal etmemişti firma. sağlam döşemiştim ama tehditi. psikolojim bozuldu aile ilişkilerim zedelendi maddi manevi tazminat diye.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 AKK mevzunu hiç katma bence, BTK'nın yasal olarak ortaya koyduğu ve arkasında durduğu bir sistem ki birçok ülkede şartları bizimkiden daha insani olsa da var. Ayrıca AKK'li hizmetleri satın alırken, sayfalarca sözleşme imzalattırıyorlar. Memlekette insanların sözleşme okuma gibi bir kültürü olmadığı için imzalıyorlar. Artı olarak imzalamama şansı yok. AKK'nin BTK'nın arkasında durduğu bir yaptırım. Ciciş videosu öncesi / sonrasında boktan bir checkbox'la da yapmıyorlar. Islak imza var ortada. AKK'li paketlerde ayrıca, imza altına alınan sözleşmede verilen hizmetin bütün detayları, şartları yazıyor. Son kullanıcı her halükarda hizmet satın alıyor. Senin mevcut anlattığın sistem de ise, adamın youtube, vimeo vs tarzı sitelerden ve hatta senin sistmeinde dahil desktop browser'la ücretsiz ulaşabildiği video'lara, hiç bir ek hizmet sunmadan sırf keriz avlıyorsun. Hatta onay vermese de video'ları mobilden izlenebileceğini kendin söyledin. Arada ki farkı anlamak zor olmasa gerek. AKK, konuyu savunmak için yeterli bir argüman değil.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequoyu pek onaylamam ama bence yaptığı iş ne kadar ahlaki olarak sorunlu olsa da yasal,adam para kazanıyor,dolandırıcılıkta değil,açıkça yazıyor para alacağım diye. Tahminim bu başlığa yazanlardan birkaçı en fazla 3-5 güne google a seni ispiyonlar sequo,baksana adam araştırıp yol bile göstermiş. Bu arada bu iş baya güzelmiş,baytar sitesi açıp gelen sorulara 7/24 videolu olarak cevap mı versem :D
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bizim bi arkadaşta telefonla arıyor, açıyosun, hop açtığın için çekilişe kazanmış oluyosun, 50tl yansıyor faturaya. Diyor çok ara şansın artsın ama 1 kere o telefonu açtığın anda katılmış sayıyor. Turkcell'den de onaylı. bunun da vardı şikayetvarda dolu şikayeti, ülke teksas olduğu için tuttuğunu indiriyor aşağı şirketler, kanun manun kimsenin bi tarafında değil.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 miyaw33 said: baytar sitesi açıp gelen sorulara 7/24 videolu olarak cevap mı versem :D veteriner ilaclari deposu isine ne dersin..
Öne çıkan mesajlar