wastiee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bağlantı ayarları için buraya bakabilirsiniz. Baglanirken sorun yasarsaniz bir konu acarsaniz bu bolumde guzel olur; ara sira da olsa sorun cikma ihtimali var.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 OBAREY, sağol varol wastiee.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben test ettim.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Firearrow the Archer
Private Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İndiriyorum şuan bakalım.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 OLay budur işte! Ama 1.2.1 e alışmamız biraz zaman alıcak[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Private Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 host lookup canceled d,iyor[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gireni eziyorum.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 LAW manyağı oldun be Chem, nereye eziyosun ehaeh.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 woah, saldiiir. :D[signature][hline]taze bitti.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Chem gel servera öğret şunu bana, nereye kaçtın?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gireyim de steyr ve fabrique nationale şirketlerinin en son ürünlerini tanıtayım.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aha ggeliom %50 de :D[signature][hline][big]IYILIK ET, KOTULUK BUL[/big]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oyuna girince gri ekran kalıyo sadece sesler geliyo ayarlarla oynaıdm düzeltemedim varmı bir çaresi?[signature][hline]Firearrow the Archer
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 war ama solemem[signature][hline][big]IYILIK ET, KOTULUK BUL[/big]
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ne steyr'i ne fabrique'i! Bıçak ve sniper rifle (8 numara, adını unuttum) yönetir. Uzak ve yakın mesafede çok güçlü. Orta mesafede biraz tehlikeli ama hızlı nişan alabilir veya bıçakla isabetli bir muz orta yapabilirseniz...[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? [Bu mesaj Eraq tarafından 24 Ocak 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sniper lamer şeydi m79 da lamerdir devamı iyi law hariç oda noob[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o zaman ben lamermışım :-P kimse sölemicekmi şu gri ekranda kalmanın çözümünü?[signature][hline]Firearrow the Archer
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sorunu halledim biraz oynadım bu seferde feci bi lag geldi sonra düştüm oyundan tekrar girmeye çalışınca socket refused mi öyle bişey diyor[signature][hline]Firearrow the Archer
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 lo servermi patladı :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 acaip laglı lan rugerler ile 4 defa vuruyorum ölmüyo baydım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 socket refused derse oyunu açıp kapayın map download etmeye çalışıyo wrong map diyip download etmeye kasıncada wastienin sistemi sıcıyo açıp kapayın soldatı olur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sam desert'imi yedim.. aman aldim, bekliyorum minigun'i. :p chem kacmak var mi oyle? lag filan diye, baktin oluyosun. :p[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 24 Ocak 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya off eski surumun registry si calismio bununki olan varmi ?[signature][hline][big]IYILIK ET, KOTULUK BUL[/big]
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Helal olsun thanatos, verdin mi dersini şunun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar