paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Selam, Şu anda kullanmadığım Xonar Essence STX ses kartımı satmayı düşünüyorum. Ederi hakkında fikri olan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ben denedim de burdan kimse almiyo ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Selam, ITX anakart alayım dedim. GPU ile bu beraber olamıyor gibi :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 su an ki ITX makine toplamama sebebim benim de. Muthis calkantilardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Selam, Üç madalyalılar toplanmış diye duydum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 mATX formlu Gene VII var ASUS un, benzer kasalara oluyor nihayetinde ve onda iki tane PCI Express var, düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ne kadar dusunuyosun abi? Hatirlatirim senden tee 2012 de nano almistim (sanirim) ona gore fiyat ver eski musteriyiz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 2013'te 500 kağıda almıştım sıfırını Sanalmarketim'den. Şu anki ederini bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Selam, Ya dana kadar kasaya gıcık oldum. Mac mini bile baktım gözümü karartıp ama fiyat sağlam çıktı :P ITX mantıklı duruyor ama harici PSU'lu kaliteli bir kasa bulamadım daha. Ahahaaa aynı tarihlerde almıştım ben de :P Intel HD5100 denen GPU DDO oynamamda sorun çıkartmaz ise süper olur! Zaten Lightroom falan CPU kullanıyor, o zaman Xonar ile yola devam edebilirim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ya karı değilseniz kasa büyüklüğünün ne önemi var? Koyun masanın altına eşşek gibi camlı kasa namınız yürüsün. - Toygunç bu ne kadar büyük bir kasa böyle, oyun bilgisayarımız mini atx olsun mu aşkitoooms . . . diyen mi var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Satmaktan vazgeçtim. Küçük boyutlu mATX kasa, gönlüme göre de ITX board bulamadım. Basit bir kutu yapıp içine tıkıcam elimdekileri :P Satış düşüncesi şimdilik rafa kalktı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 quixef said: mATX formlu Gene VII var ASUS un, benzer kasalara oluyor nihayetinde ve onda iki tane PCI Express var, düşünülebilir. Genelde performans mAtx lerde 1x pcie ve 16x pcie slotu var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Esh said: quixef said: mATX formlu Gene VII var ASUS un, benzer kasalara oluyor nihayetinde ve onda iki tane PCI Express var, düşünülebilir. Genelde performans mAtx lerde 1x pcie ve 16x pcie slotu var ya. Adam zaten ekran kartı + ses kartı takacak tam uyuyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 E onu diyorum ben de? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Ben ITX olarak zorladım da o yüzden 1 adet x16 ile yemedi. mATX olarak yola devam edeceğim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar