Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nuba yardım edin (macbook)

Civcivhead

Öne çıkan mesajlar

Bi arkadaşım illa macbook alıcam diyor. Biyerlerde DJliğe başladı, audio edit, mix yapar sanıyorum. Hem evde kullanıcak hem mekana götürüp o eşek kadar aletlere bağlayacak.

Şunu alayım mı dedi,
http://www.bimeks.com.tr/urun/124389/apple-macbook-pro-md101tu-a.aspx

Hem yaptığı işten hem de maclerden gram anlamadığım için bir şey diyemedim. Yardım edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam müzik programları ile çalışacağını söylemiş.O model uygun extra bir ssd takarak canavar oluyor bizzat öyle kullanıyorum.Alınmaz diyen arkadaş müzik programları ile retina ekranın bir alakasını söylesin bana.Ha bir de adam gibi ses kartları halen firewire o ne olcak ? Müzik programları ile çalışıp son seri mb pro alıpta pişman olanların sayısı çok o gösterdiğin model şu anda müzik için en ideal model sadece sistem için ssd takmanız en ideali
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin mantık yanlış kalın kasa retina değil 2012 model diye bakarsanız işe her sene mac değiştrmeniz gerekir müzik işleri için en ideal model budur fiyatı da dolar 3 tl olma aşamasındayken normal hiç usa apple store ile fiyat karşılaştırması yaptınız mı son dönemde ? Dönüştürücü demişsin O zaman bana bir firewire dönüştürücü önerebilirmisin merak ettim bu kadar senedir stüdyomuza niye yapmamışız böyle bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kalin kasa cd-romlu versiyondan söz ediyorum 1280x800 cözünürlügü olan.
Amerikadan alacam dememis konuyu acan, alacaksa da 1099$ (en son 2012de üretilen kalin model)
Retina ise 1299$ (en son ocakta cikan model)
Arada daglar kadar fark gibi niye savundun anlamadim.

Dönüstürücü istemissin hemen göstereyim

[imghttp://mac-more.com/image/cache/data/634816_00-650x650.jpg[/img]

Ama yok thunderbolt cok yeni teknoloji kullanamam dersen baska versiyonlari da var sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ya bende gelecek ay Amerika'ya gidince alacağım. Şundaki Retina'lı MacBook Pro çok içime sinmiyor ama başka alternatf yok gibi geliyor. Air ve şimdiki MacBook'lar biraz güçsüz kaldı bence zaten Air'da Retina yok. 15 inç'lik Pro'yu taşımadı zor. Yeni kasa gelir mi ki yakında? 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

@fredy gösterdiğin adaptör ses kartları için %99.9 sorunlu bir adaptör o yüzden o seçeneği atlıyoruz.USB 3 to firewire zaten ayrı bir facia hiçbiri firewirenin yerini tutamadı kısacası.

Bende de o kalın kasa cdromlu mid 2012 olan yani arkadaşın linkte gösterdiği aynı model var.Bir tane de beraber çalıştığım arkadaşımda MJLQ2TU/A modeli i7 retina model var bizim taş kasa macde aldığımız performansı vermiyor o yüzden ''MÜZİK'' ile uğraşacaklara Retinalı modelleri önermiyoruz Logic Pro X performansları oldukça kötü ve aşırı ısınmaya sebep oluyor.Bunun yerine
mid 2012 model taş kasayı öneriyoruz.SSD takviyesi ve minimum 8b ram ile retinalar dayak yiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Gladmir said:

Intel yeni acikladi 6. generation cpu lari, yakin zaman da Mac lere uygun olanlari da aciklayacaklar.

Benim tavsiyem son bahar - kis a kadar almayin sifir mac / macbook.

13 inç olanları daha Mayıs'ta güncelledi. Gelirse sanki önce 15 inç olana dört çekirdeklileri getirecek gibi geliyor. Sonu yok bunun ama almam da lazım bilgisayar 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Gigabyte said:

@fredy gösterdiğin adaptör ses kartları için %99.9 sorunlu bir adaptör o yüzden o seçeneği atlıyoruz.USB 3 to firewire zaten ayrı bir facia hiçbiri firewirenin yerini tutamadı kısacası.

Bende de o kalın kasa cdromlu mid 2012 olan yani arkadaşın linkte gösterdiği aynı model var.Bir tane de beraber çalıştığım arkadaşımda MJLQ2TU/A modeli i7 retina model var bizim taş kasa macde aldığımız performansı vermiyor o yüzden ''MÜZİK'' ile uğraşacaklara Retinalı modelleri önermiyoruz Logic Pro X performansları oldukça kötü ve aşırı ısınmaya sebep oluyor.Bunun yerine
mid 2012 model taş kasayı öneriyoruz.SSD takviyesi ve minimum 8b ram ile retinalar dayak yiyor

abi çok teşekkür ederim, adam gaza geldi aldı yeniyi lakin, duymasın aman yüreğine iner =P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...