akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 ABD’deki Massachusetts General Hastanesi’nden bilim insanları bir maymuna laboratuvar ortamında ürettikleri kolu nakletmek üzere çalışmalara başladıklarını açıkladı. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 “Yine de bu geçişin benim yaşam sürem içinde gerçekleşeceğine inanıyorum” Demiş abi adam daha üretilen bir şey yok, sen bacağa gitmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Xaenin said: “Yine de bu geçişin benim yaşam sürem içinde gerçekleşeceğine inanıyorum” Demiş abi adam daha üretilen bir şey yok, sen bacağa gitmişsin. kaynağı oku copy paste yaptım kendimden hic bir şey yazmadım. Eleştirilerini Hurriyet gazetesine yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ne kadar ilginç Bilim & Teknik bölümüne tıklayan adam ilgili meraklı olur konuya. Bizde ise gelen nasıl trollerim nasıl karşı yazarım. burası bence sizin gibilerin hic yeri değil başka bölüme gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ya su din sarcasm'i bi beni mi bayiyo? Alttaki yorumlara bakiyorum "alakali alakasiz islama giydir" is the new black olmus. Sadece din muhabbeti de degil gerci hemen herseyde yapiyolar. Pati'de de yapiyolar. Baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Kaynağı okudum, kaynaktan alıntı yaptım zaten farkettiysen. Trollemek gibi bir amacım falan da yok, burası sizin gibilerin yeri değil falan çok lezzetsiz ithamlar. Tersinden kalkmışsın galiba pazar pazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Çok haklısın gündeme kafam bozuk buraya taşıdım daha doğrusu modlara kızıyorum. Çok taraf tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 akirafes said: Ne kadar ilginç Bilim & Teknik bölümüne tıklayan adam ilgili meraklı olur konuya. Bizde ise gelen nasıl trollerim nasıl karşı yazarım. burası bence sizin gibilerin hic yeri değil başka bölüme gidin. Bilim teknik bölümüne hürriyet kelebekten yazı koyarak baştan daşak geçilmeyi haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 NolaxThensbane said: akirafes said: Ne kadar ilginç Bilim & Teknik bölümüne tıklayan adam ilgili meraklı olur konuya. Bizde ise gelen nasıl trollerim nasıl karşı yazarım. burası bence sizin gibilerin hic yeri değil başka bölüme gidin. Bilim teknik bölümüne hürriyet kelebekten yazı koyarak baştan daşak geçilmeyi haketmişsin peki tavsiyen nerden koyayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Bacağı veya kolu kesilen kişiler için kesilen uzuvlarının yerine getirmek için çalışmaların geldiği nokta bilim kurgudan gerçeğe dönüşüyor. Massachusetts General Hospital da yürütülen çalışmalarda araştırmacılar ölü bir fare kolunun tüm hücrelerini ayrıştırdı. ve bundan elde ettkileri biyo cell e kan e kas hücrelerini eklediler. elde ettikleri biyo olşum bir farenin kolunda yeni bir kol olarak hayata döndü. Bu dünyada ilk defa labaotuarda yetişen bir bio uzuv fareye nakledildi. Ve hayvan pençelerini gerip kapatmayı başardı. Bu araştırmalar. İnsanlarda kopan uzuvların yerine yenilerinin çıkmasına kadar varıcak bir araştırmaya öncülük edicek. Massachusetts General Hospital cerrahi bölümünden Dr Harald Ott biz çalışmalarımızda el ve ayaklara odaklanıyoruz. Fakat tekniklerimiz kol ve bacak içinde eşit bir şekilde geçerli olucak. ve başka kayıplar içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar