dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 eskisi gibi değil olay artık, mod lar var: dm, mm, casual, arms race. Senin istediğin mm, gireceksiniz 5 kişi aynı lobiye, seçeceksiniz istediğiniz haritayı sonra dikşın dikşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 hah iyiymiş bu. peki var mı patide böle commun oynayan http://www.ucuzsarf.com/image/cache/data/resimler/philips-shm-1900-mikrofonlu-kulaklik-58-500x554.jpg internet kafe kulaklığı şart o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Oyun icinden konusabilirsini biz external serverları tercih ediyoruz. Forum için bir iki grup var 5li giren, en sabiti bizim grup ama kötüyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 bizi aşağı çeken yaşlılar olmasa güzel takım aslında hobi için oynamaya devam edilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 peki mm seçince illa 5vs 5 mi oynanıyor? server kim oluyor? age of empires gibi kuranın bilgisayarı mı server oluyor? 20mbit ttnetle pingler ne düzeyde kalıyor? öyle 2vs3 yapabilio muyum arklarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 2 tür server var. matchmaking serverları volvonun. pingler 50 100 arası trden. bide kişisel server kurabiliyorsun ayrıca ama matchmaking olmuyor onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 80 den fazla karışık case var beyler. hepsini tek tek satacağıma takaslara açığım ihtiyacı olan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 İzmir de Superonline fiber kullanan var mı, 80-90 altına inmiyor ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 benjani said: İzmir de Superonline fiber kullanan var mı, 80-90 altına inmiyor ping Ankara da kullaniyorum 50-80 arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=30AKh0cuDX8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 yalan, 2. bariz quickscope hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 random gülüş için bot kullanıyor bence. adamın kanı yere dökülmeden random güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=wSaGelTDMpE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 abi bi adamların turnuvadaki izleyici kitlesine bak bide bizim türkiyedekine. sonra neden tr de e spor gelişmiyor.aha bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 pyth güzel clutchlamış o round ama nip 0 çekmiş bu turnuvada lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Silphatos said: http://www.youtube.com/watch?v=30AKh0cuDX8 bu nasıl bir şey yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 2 günlük statlarım: http://oi63.tinypic.com/2qn1ev8.jpg gelecek vaad ediyor muyum? abi bide böyle stat tutulduğunu dün göördüm, bazen yemek yapıyorum bi yandan, bi el oynuorm bi 2 el soğan doğruyorum mesela fsadfsdf o ara hep öldüm. Dragonfire said: bizi aşağı çeken yaşlılar olmasa güzel takım aslında hobi için oynamaya devam edilebilinir. beni de yedekten yazın, whatsup grubuna alın plz plx [hr] birde şu renkli silahlar sırf şekil mi yoksa, avantajı var mı? chroma case geldi bi tane markete koydum 10krştan, bi işe yarıyo mu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Llama said: Silphatos said: http://www.youtube.com/watch?v=30AKh0cuDX8 bu nasıl bir şey yahu bu normal ya. eskiden day of defeat oynarken sniperı böyle kullanıyordum. hileci diye atıyorlardı sdfs. alışınca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Silphatos said: http://www.youtube.com/watch?v=30AKh0cuDX8 cs7.1 de awpnin ucunda da crosshair vardı, recoil (sekme) yoktu. cs 1.1 de crosshair i kaldırdılar ama ekranın ortasına sakız yapıstırırdık. çünkü sapma yoktu direk orta noktaya atardı. burda ise yakın mesafede her neyse de 3. atı direk bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 no bal only skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 3.de mesafe uzun olduğundan dolayı, merminin gideceği yeri bilemezsin, random olarak belli bi çapta gider.sen istediğin kadar adamı merkez al, sağına soluna düşebilir mermi. dolayısıyla net bal. ilk ikide mesafe çok yakın olduğu için o çapın içindeydi zaten vurduğu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 kıskanmayın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Artariel said: tekrar başlasam mı ya, 4 nisanda bırakmıştım çift keleş olarak. kesin resetlemişlerdir ranki uzun süre girmeyince stat resetleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 rank resetleniyor 15 gündemi ne emin değilim kaç gün. İlk galibiyette geri alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 reset değil inactive oluyorsun. 30 gün oynamazsan oluyor, ilk aldığın galibiyette veya beraberlikte geliyor tekrar rank. biraz mmr kaybediyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar