Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 1. Hafta : Fenerbahçe - Eskişehirspor | 14.08.2015 22:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Notlar:
-Klasik 4-4-2 oynamadığımızı görünce çok mutlu oldum. Bu farklı ve hoş bir yaklaşım.
Klasik 442 ilkel ve korkakların taktiğidir.
- Diego gitsin veya ... diye pıt pıt edenlerin yarın futboldan istifa etmeleri onurlu bir hareket olur.
- Fernandao yu izledikçe hüzünleniyoruz. Gecen futbol yılında ahhh ahhhhh..
- % 68 topla oynama istatistiği müsabakada en mutlu Olduğum an .
- Yakışıklı vikingimiz Avrupa'da Cezalı diye oynamamış. Avrupa macı stoperleri bunlar.
- Lig tv Fenerbahçe Isı Haritası on numaraydı. :)
Mesaj tarihi:
vay arkadas adamların forverler rvp , fernandao ,sow bizimkiler
gomez,tosun,pektemek.Gomez sadece fenerdekilerin ayarında sadece.Fenerin kadro bayaa iyiymiş her mevkideki yedekleri gs besiktasda oynar gibi duruyor resmen.
Mesaj tarihi:
kizillelma said:

Notlar:
-Klasik 4-4-2 oynamadığımızı görünce çok mutlu oldum. Bu farklı ve hoş bir yaklaşım.
Klasik 442 ilkel ve korkakların taktiğidir.
- Diego gitsin veya ... diye pıt pıt edenlerin yarın futboldan istifa etmeleri onurlu bir hareket olur.
- Fernandao yu izledikçe hüzünleniyoruz. Gecen futbol yılında ahhh ahhhhh..
- % 68 topla oynama istatistiği müsabakada en mutlu Olduğum an .
- Yakışıklı vikingimiz Avrupa'da Cezalı diye oynamamış. Avrupa macı stoperleri bunlar.
- Lig tv Fenerbahçe Isı Haritası on numaraydı. :)

çok uzatmışsın ya

Notlar:
- Geçen sene dakika 60-70 arası oyuna Selçuk Şahin giriyordu, bu yıl Van Persie girdi.
Mesaj tarihi:
oldun said:

vay arkadas adamların forverler rvp , fernandao ,sow bizimkiler
gomez,tosun,pektemek.Gomez sadece fenerdekilerin ayarında sadece.Fenerin kadro bayaa iyiymiş her mevkideki yedekleri gs besiktasda oynar gibi duruyor resmen.

Burak umut podolski
Mesaj tarihi:
fernandao acayip bir adam ben rvp den bile faydalı olacagına inanıyorum.

ozan , volkan tribünde , caner , gg yok acayip bir takım olacaz gibi şu organizasyon eksikliği gittiğinde.
Mesaj tarihi:
maçtan geliyorum

bu seneki en iyi kararım heralde şu kombineyi almaktı. taraftar muthişti, ortam müthişti.

takım müthiş değildi belki ama geçen seneki rezaletten sonra gözümüz gönlümüz açıldı adeta.
Mesaj tarihi:
valla ben en çok souza'yı beğendim, konuşul mu bilmiyorum.

herhalde hayatının topunu oynadı. birebir topçuyla kalınca kollarını arkasına götürüp örümcek hesabı ayak atma olayı. 10 kere falan yaptı sanırım hepsinde de aldı. acayip top çalıyo, böyle devam ederse topal'ı keser.
Mesaj tarihi:
souza takoz gibi ya
çalım yemiyor sürekli basıyor çalıyor falan
bu sezonun adamı da nani olacak bence, spektaküler bi hareket yapmadı ama topu alışı adımları falan aptal ediyor adamı, oyunu rahatlatıyor ara pasları falan kalitesini gösteriyordu bence
alıştıkça nani çok asist yapar bu sene.
Mesaj tarihi:
kizillelma said:

-Klasik 442 ilkel ve korkakların taktiğidir.

Cok dusundum ne yorum yazsam diye ama. Yazmiyim en iyisi ya, bosver.
  • Yeni Oluştur...