S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 souzaya saçma bi sarı kart geldi. edit : topal görmüş souza değilmiş.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ligtv souzaya dedi ama kart topala geldi
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 nani asdafsada hakemler çok tırt ya
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ipneler v.persie gol atmasın diye çalışıyorlar.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sow topa defans gibi vurmayaymis keske.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Sow yerine 4-4-2 oynayacaksak fernandao-RVP ikilisini denesek keşke.
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Fenerbahçe'de müthiş proje! Ibrahimovic ve Robben... yuh
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Bu sow ne kadar kazma bi adam ya 4 tane kaçırdı yine. Cenabette olabilir.
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Notlar: -Klasik 4-4-2 oynamadığımızı görünce çok mutlu oldum. Bu farklı ve hoş bir yaklaşım. Klasik 442 ilkel ve korkakların taktiğidir. - Diego gitsin veya ... diye pıt pıt edenlerin yarın futboldan istifa etmeleri onurlu bir hareket olur. - Fernandao yu izledikçe hüzünleniyoruz. Gecen futbol yılında ahhh ahhhhh.. - % 68 topla oynama istatistiği müsabakada en mutlu Olduğum an . - Yakışıklı vikingimiz Avrupa'da Cezalı diye oynamamış. Avrupa macı stoperleri bunlar. - Lig tv Fenerbahçe Isı Haritası on numaraydı. :)
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Adam pozisyon/gol yüzdesini %20 arttırsa şampiyonlar ligini alırız. Bu ne arkadaş.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 vay arkadas adamların forverler rvp , fernandao ,sow bizimkiler gomez,tosun,pektemek.Gomez sadece fenerdekilerin ayarında sadece.Fenerin kadro bayaa iyiymiş her mevkideki yedekleri gs besiktasda oynar gibi duruyor resmen.
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kizillelma said: Notlar: -Klasik 4-4-2 oynamadığımızı görünce çok mutlu oldum. Bu farklı ve hoş bir yaklaşım. Klasik 442 ilkel ve korkakların taktiğidir. - Diego gitsin veya ... diye pıt pıt edenlerin yarın futboldan istifa etmeleri onurlu bir hareket olur. - Fernandao yu izledikçe hüzünleniyoruz. Gecen futbol yılında ahhh ahhhhh.. - % 68 topla oynama istatistiği müsabakada en mutlu Olduğum an . - Yakışıklı vikingimiz Avrupa'da Cezalı diye oynamamış. Avrupa macı stoperleri bunlar. - Lig tv Fenerbahçe Isı Haritası on numaraydı. :) çok uzatmışsın ya Notlar: - Geçen sene dakika 60-70 arası oyuna Selçuk Şahin giriyordu, bu yıl Van Persie girdi.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 oldun said: vay arkadas adamların forverler rvp , fernandao ,sow bizimkiler gomez,tosun,pektemek.Gomez sadece fenerdekilerin ayarında sadece.Fenerin kadro bayaa iyiymiş her mevkideki yedekleri gs besiktasda oynar gibi duruyor resmen. Burak umut podolski
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 fernandao acayip bir adam ben rvp den bile faydalı olacagına inanıyorum. ozan , volkan tribünde , caner , gg yok acayip bir takım olacaz gibi şu organizasyon eksikliği gittiğinde.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 maçtan geliyorum bu seneki en iyi kararım heralde şu kombineyi almaktı. taraftar muthişti, ortam müthişti. takım müthiş değildi belki ama geçen seneki rezaletten sonra gözümüz gönlümüz açıldı adeta.
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 valla ben en çok souza'yı beğendim, konuşul mu bilmiyorum. herhalde hayatının topunu oynadı. birebir topçuyla kalınca kollarını arkasına götürüp örümcek hesabı ayak atma olayı. 10 kere falan yaptı sanırım hepsinde de aldı. acayip top çalıyo, böyle devam ederse topal'ı keser.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 souza takoz gibi ya çalım yemiyor sürekli basıyor çalıyor falan bu sezonun adamı da nani olacak bence, spektaküler bi hareket yapmadı ama topu alışı adımları falan aptal ediyor adamı, oyunu rahatlatıyor ara pasları falan kalitesini gösteriyordu bence alıştıkça nani çok asist yapar bu sene.
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kizillelma said: -Klasik 442 ilkel ve korkakların taktiğidir. - Diego gitsin veya ... diye pıt pıt edenlerin yarın futboldan istifa etmeleri onurlu bir hareket olur. - Yakışıklı vikingimiz Avrupa'da Cezalı diye oynamamış. Avrupa macı stoperleri bunlar. Cok dusundum ne yorum yazsam diye ama. Yazmiyim en iyisi ya, bosver.
Öne çıkan mesajlar