Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kayınpederin kiradaki evi, 270 bin tl arayan eden olursa aklınızda bulunsun arkadaşlar isteyen olursa sahibinden linkini öm atarım. çatı dubleksi bina yeni, evin durumu oldukça güzel, ana caddeye yakın vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Malbuş esprileri başlamadan sorayım, niye bu kadar ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kaçak kat mı enden ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ordaki piyasa öyle valla, muhit süper denemez, e sahil yok deniz yok bişi yok az öte gidince dağ başı bildiğin. yazmayı da unutmuşum hem 2+1 ev öyle dubleks diye saray gibi bişi değil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ama etraf kafe kaynıyor, yeditepeli hatun kovalamak isteyenler için birebir valla bak arada gidiyoruz ordaki kafelere birebir şahidim çok fenalar ya sdsfds ev bu arada 1 haftaya kadar satılmazsa kiralığa da koyacağız zaten 2 senedir kiradaydı aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Aceleniz yoksa satmayın, o taraflar fena değerlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 abi daha fazla değerlenmez ya, yeditepe üniversitesi var daha değerlenmesi için ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sen direkt sahibinden linkini de koy abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 çok değerlernmez oralar da kira kaça veriyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 valla 1300 civarı diye biliyorum, ama sana 1500 e bırakırız sen yabancı değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 gideri var gencler yani teras filan var orasi da kapatilirsa 3+1 olur guzel olur..bu arada bina asansorlu mu abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 http://t24.com.tr/haber/marmara-universitesi-tasiniyor-universite-arazilerini-toki-satacak,256482 http://ulasim.ibb.gov.tr//KararArsivi/UKOME/UKOME-2015-3-4.pdf Ayrıca kocaman Kayışdağı Ormanı'nda ne rantlar dönecek siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 dana22 said: gideri var gencler yani teras filan var orasi da kapatilirsa 3+1 olur guzel olur..bu arada bina asansorlu mu abi.. kayınpeder para olsa ilk işim direk o terası kapatmak olcak deyip duruyordu zaten ama artık yaşlandı da uğraşamıyorum kiracıyla problemleriyle falan diyor istemiyorum satıcam dedi. illa ki metro gelirse oranın değeri en az bugünün parasıyla 50 bin artar da işte o metro yapılana kadar bizim kayınpederin ömründen ömür gitmesin, satıp yazlık alıp kafa dinlemek istiyor adam. asansör malesef yok en büyük eksisi o bence ama misal ben aynı katta oturuyorum asansörü anca ağır bişi olunca elimde kullanıyorum onun dışında full merdiven. böyle bir karikatür vardı göt eritmeye çalışanlar vs. yürüyen merdiven falan bulan koysun sdsf http://galeri2.uludagsozluk.com/391/metrodaki-tuhaf-haller_381819.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 belli bir yastan sonra asansor sart abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Liebe said: Ama etraf kafe kaynıyor, yeditepeli hatun kovalamak isteyenler için birebir valla bak arada gidiyoruz ordaki kafelere birebir şahidim çok fenalar ya sdsfds ev bu arada 1 haftaya kadar satılmazsa kiralığa da koyacağız zaten 2 senedir kiradaydı aklınızda bulunsun evli barklı adamın dediğine bak ya... skype aç bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ilan çık, burada paylaş bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kırmızı kantinden bi masa satıyo olsan daha cok talibi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar