ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Av sezonuda açılıyor ava gidecek olan varsa kaçırmayın derim. hediyeler: 1. Sterling av bıçağı 2. Hillman dipçik pedi 3.Avsan Bel tipi fişeklik 4.NIMROD bel tipi Neopren bel tipi fişeklik 5. Avcı yeleği (açık yelek L bedenden 4xl a kadar ayarlanabiliyor) 6.Birkaç kutu değişik markalı fişek. Tüfek 76mm Magnum 71cm namlu çift tetiktir ve hiç kullanılmadı. Çocuk olunca av hayalleri suya düştü :) Sıfırı 1100tl Savutlar av dan alındı 2014 imal yılı. Hediyeleri ile birlikte 750tl takas düşünebilirim.not:devir işlemleri için izmir de olmanız gerek. sigara kullanmıyorum ama dürüm tekliflerine açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 kaç model bi de ruhsat devri nasıl oluyor bende tek tetik 103de var bu da uygun geldi , sabit şoklu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 devir işlemi için kaymakamlığa dilekçe veriliyor şu kişiye devretmek istiyorum vs gibi bişey sonrada oradan alınan belgeler ilçe emniyet müdürlüğüne teslim ediliyor bu kadar . 10 tl masrafı var Mobil şok ekstradan bir tane daha 5 nolu şok var oda hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Level kac olmak gerekiyo bunun icin? Bende daha acilmamis 104b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Esh said: Level kac olmak gerekiyo bunun icin? Bende daha acilmamis 104b level 18 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ava giderken avlanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bu cümleye gülmeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ateş edince huuuuuğ diye ses mi çıkarıyor anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Kullandığın fişeğe göre değişiyor ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 guzel makina iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 avlanmak günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Domuz vurup sosis yapacaktım ama zaman yok işte ne yapalım satıyoruz. hediye bıçak ile traş olabilirsiniz bu arada fena keskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Birazdan gelirler.Bu ne abi ya uff banal işler,adam tüfek satıyor puf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Oha banal kelimesini görmeyeli min 10 sene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Arkadaşlar hediyeler arasına Geonaute Pusula GPS eklendi bu kıyağımı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 gilette 3 turbo bıçak verdi sandım hmm izmirdeyim ya alıp sağa sola sıksam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj kutun dolu Fistan . Ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Guncel. Vazgecmistim ama yine satılıga çıkarmam gerek silahın durumu aynı kullanilmadi. Ama benim şehir değişti muglada yaşıyorum artık. İşlemler için izmire gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ekipman böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Guncel, takasa acigim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 ben alcaktım bunu noldu almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Evet Fistan senin için sakladım. Ne doktorlar ne müyendiz ler istedi de vermedim. Vazgecmistim. Evde firepower olmasi garip bir güven veriyordu sdf. ALSANA OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 redneckler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar