Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Az önce mailime gelmiş bir yazı, Türkçe karakterleri düzeltip başka bir şeye ellemeden buraya koyuyorum: Geçen ay BM tarafından dünya çapında bir anket yapılmış ve sadece şu soru sorulmuş: "Lütfen dünyanın geri kalan kısmındaki yiyecek eksikliğine yönelik bir çözüm ile ilgili kişisel görüşünüzü dürüstçe belirtiniz." Anket başarısızlıkla sonuçlanmış. Çünkü: Afrika'daki insanlar, "yiyecek" kelimesinin, Batı Avrupa'daki insanlar "eksiklik" kelimesinin, Doğu Avrupa'daki insanlar "kişisel görüş" ün, Ortadoğu'daki insanlar "çözüm"ün, Güney Amerika'daki insanlar "lütfen"in, Asya'daki insanlar "dürüstlük" kelimesinin, Amerika'daki insanlar da "dünyanın geri kalan kısmı"nın ne anlama geldiğini bilmiyorlarmış Ne diyim, dünyanın durumunu kısaca özetlemişler[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben de anket doldurcaz diye atladım.[hline]I am QAOSbringer!
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 müthiş[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 benimde on yüz bin milyon ikinci okuyuşum ama bir kez daha görsem bir kez daha okurum. Sağolasın Volfied[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 güzel olmuş saolsun arkımız[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıkayınız Tıklarsanız Sevinirim.
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 çok güzel..[hline]all i want to do is live..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Müthiş...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Müthiş...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 sahsen yuz kere okudum daha oncede ama simdi okuyunca farkettimki kotuymus... hatta bi anda tiksindim
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Bi daha biri dünyadaki tüm insanlar eşittir derse, ona bu yazıyı okutucam...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Asya'lılara neden dürüst değil dediklerini anlamadım.Biz dürüst değil miyiz?[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Biz de hem kişisel görüş hem de dürüstlük yok bence karınlarını dyurmak ve okumak istedikleri için zorla hırsızlık yapan, okulun mutfapını gizlice kullanan iki küçük çocuğun anında yakalanıp mahkemeye çıakrtıldığı, ama bankasını hortumlayıp ertesi gün göğsünü gere gere bunu itiraf eden ve ünlü olan ve asla yakalanmayan, yakalansa bile cennet hayatı süren insanların olduğu bir ülkede olduğumuz için, biz de ikisi hakkında da bilgi tam olarak yok. Kişisel düşüncemdir, Milliyet'den okuduğum haber ile güçlendirilmiştir[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 daha doorusunu söylemek gerekirse biz de kişisel görüşe saygı yok...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 insana saygı yok[hline]I am QAOSbringer!
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Volfied aşırı teşekkürler minnettarım inanılmaz bir yazi öldüm yani ne yüce bir varlıksın sen ki yazdın bunu Artık hayata yeni bir bakış açısıyla bakıyorum. :tebrikz:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ben yazmadım ki, başını bir daha ku, mailden bir arkadaş yollamış lol[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Önemli olan bize iletmen. yeniden :tebrikz:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hic de guzel bir yazi degil? ayrimci, irkci sacmasapan bir yazi. her yerde her turlu insan var ya gecin bunlari cidden. afrika kismi dogru olabilir bir tek, ki orda da gayet guzel karni doyan insanlar var; dunyanin kalanindan pek farkli degil yani.
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Gerçekten öyle düşündüğünden değil de sadece ne desem de muhalefet olsam yine diye yazdığına yemin edebilirim.Tamam dark farklısın kabul ettik. [Her konuda bunu yapıyorsun][hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Öne çıkan mesajlar