Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipad Air 2 veya beklemek

Gluskap

Öne çıkan mesajlar

Merhaba. Tablet istiyorum.

TL;DR Şu an herhangi bir tabletim yok, daha önce de kullanmadım. Ipad Air 2 ( 64 GB ) siparişi geçeyim mi yoksa Ekim'i bekleyip Air 3/Pro ne çıkarsa onlara mı bakayım?

Ağırlıklı olarak oyun, web, video odaklı kullanılacak, klasik. Daha büyük ekrana ihtiyacım olacağını zannetmiyorum eğer Pro falan çıkarsa. İşlemcisi, rami bakımından ara yüzün değişeceği iOS sürümüne kadar rahat olurum gibi sistem ve oyun performansı açısından.

Fikri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

iPad 2 ülkemize geldiginden beri onu kullanıyorum. Uzun ve mutlu bir ilişkimiz var.
iPad Air 2 alsan uzun yıllar sorun çıkmaz.
64 GB altındakileri alma.

iOS 9 un daha rahat çalıştığını anlatan çok.

Beklemekten sağlayacağın tek fayda yeniler gelince eskilerin az ucuzlayacak olması.
Yok ucuzlamıyor muhabbeti yapanlara inanma.
Resmi Apple TR mağazasında indirim bir gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aslında aciliyeti yok ama aldım Air 2'yi az önce.

Kullanımda fark oluşturmuyordur belki ama Air 2'yi tanıtırkenki (Air ile) grafik farkı (oyunlar için grafik gücü) şu ana kadar gördüğüm en fazlasıydı. Bu seviyeye gelinmişken umarım oyun tarafını çok fazla etkileyecek bir değişim olmaz yenisinde. Ek özellikler ve gelişmeler olacaktır tabii. İşlemci bilmem kaç katına çıkmazsa biraz daha uzun ömürlü olur cihazım diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bak onu atladim.
telefonda iphone'dan cikmamin zaten ana sebebi hafiza olayiydi.
en azindan tablette atom ve ya android bazli sisteme gecis yapman en iyisi.
hafizayla ilgili ciddi bir sikinti yasiyor sirf artistliginden hiyarlik yapmaya gerek yok.
telefon olarak tamam bi nebze kullanici dostu oldugundan dolayi eh bir de tip olarak iyi olunca apple epey onde. ama dostum tablet icin android bazli bi makine al. bosver ipad'i.
Sosyal ağlarda paylaş

Gluskap said:

Evet aslında aciliyeti yok ama aldım Air 2'yi az önce.

Kullanımda fark oluşturmuyordur belki ama Air 2'yi tanıtırkenki (Air ile) grafik farkı (oyunlar için grafik gücü) şu ana kadar gördüğüm en fazlasıydı. Bu seviyeye gelinmişken umarım oyun tarafını çok fazla etkileyecek bir değişim olmaz yenisinde. Ek özellikler ve gelişmeler olacaktır tabii. İşlemci bilmem kaç katına çıkmazsa biraz daha uzun ömürlü olur cihazım diye düşünüyorum.

http://youtu.be/FtBpZltfR7o
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

bak onu atladim.
hafizayla ilgili ciddi bir sikinti yasiyor sirf artistliginden hiyarlik yapmaya gerek yok.
telefon olarak tamam bi nebze kullanici dostu oldugundan dolayi eh bir de tip olarak iyi olunca apple epey onde. ama dostum tablet icin android bazli bi makine al. bosver ipad'i.

Appleda dosya klasör sistemi olmaması, Itunes zorunluluğu, bluetootta diğer cihazları görmemesi falan büyük sorun bence.
Bende hem iphone hem ipad var ama bu sorunlar soğutuyor appledan.
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

xwhiplashx said:

bak onu atladim.

Appleda dosya klasör sistemi olmaması, Itunes zorunluluğu, bluetootta diğer cihazları görmemesi falan büyük sorun bence.

iste bu tip mevzulari ben de problem edip almam dedigim samsung'u aldim. memnun muyum ? bi apple kullandigim zamanlar ki gibi degil ama detayli bi sekilde kullaniyorsan samsung/android taban candir.
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

bunlari bu kadar cok arayan yine iphone alir jailbreak yapar daha fazlasina sahip olur
androide hic gerenk yok (eger para söz konusu degilse ama gidip ayni fiyata s6 almak prayslis)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...