Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Merhaba. Tablet istiyorum. TL;DR Şu an herhangi bir tabletim yok, daha önce de kullanmadım. Ipad Air 2 ( 64 GB ) siparişi geçeyim mi yoksa Ekim'i bekleyip Air 3/Pro ne çıkarsa onlara mı bakayım? Ağırlıklı olarak oyun, web, video odaklı kullanılacak, klasik. Daha büyük ekrana ihtiyacım olacağını zannetmiyorum eğer Pro falan çıkarsa. İşlemcisi, rami bakımından ara yüzün değişeceği iOS sürümüne kadar rahat olurum gibi sistem ve oyun performansı açısından. Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 iPad 2 ülkemize geldiginden beri onu kullanıyorum. Uzun ve mutlu bir ilişkimiz var. iPad Air 2 alsan uzun yıllar sorun çıkmaz. 64 GB altındakileri alma. iOS 9 un daha rahat çalıştığını anlatan çok. Beklemekten sağlayacağın tek fayda yeniler gelince eskilerin az ucuzlayacak olması. Yok ucuzlamıyor muhabbeti yapanlara inanma. Resmi Apple TR mağazasında indirim bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Air 1 var bende de.. Bu bile her isimi goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konunun bir önceki versiyonunu ben açmıştım. İpad Air alınır mı? 2 mi beklenir? Ben bekleyip 2'yi almıştım. Ne kadar bekleyeceğine bağlı. Çok aciliyeti olan aletler değil ama gidip 6 ay da beklenmez. Her türlü güzel aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Evet aslında aciliyeti yok ama aldım Air 2'yi az önce. Kullanımda fark oluşturmuyordur belki ama Air 2'yi tanıtırkenki (Air ile) grafik farkı (oyunlar için grafik gücü) şu ana kadar gördüğüm en fazlasıydı. Bu seviyeye gelinmişken umarım oyun tarafını çok fazla etkileyecek bir değişim olmaz yenisinde. Ek özellikler ve gelişmeler olacaktır tabii. İşlemci bilmem kaç katına çıkmazsa biraz daha uzun ömürlü olur cihazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 nexus 9? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 aynen ben oysa ki yillarca apple urunlerini kullanmis biri olarak. tablet ve telefonda nedese aklim samsung'a yatti durdu. android tabanli bi makine arastirabilirsin. sahsen ben yoga tablet alicam herhalde. yok illa alcam diyosan bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Bende ipad air kullanıyorum genel olarak memnunum lakin hafıza ve 3g mühim hadise. 16gb yetmiyor genel olarak. Programlar,dergiler,makaleler,kitaplar derken hafıza doluyor. Oyun oynayacaksan zaten yenisini beklemen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Atom tabletler varken siz halen neyin kafasındasınız :) hatta biraz daha büyük i7 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 bak onu atladim. telefonda iphone'dan cikmamin zaten ana sebebi hafiza olayiydi. en azindan tablette atom ve ya android bazli sisteme gecis yapman en iyisi. hafizayla ilgili ciddi bir sikinti yasiyor sirf artistliginden hiyarlik yapmaya gerek yok. telefon olarak tamam bi nebze kullanici dostu oldugundan dolayi eh bir de tip olarak iyi olunca apple epey onde. ama dostum tablet icin android bazli bi makine al. bosver ipad'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Gluskap said: Evet aslında aciliyeti yok ama aldım Air 2'yi az önce. Kullanımda fark oluşturmuyordur belki ama Air 2'yi tanıtırkenki (Air ile) grafik farkı (oyunlar için grafik gücü) şu ana kadar gördüğüm en fazlasıydı. Bu seviyeye gelinmişken umarım oyun tarafını çok fazla etkileyecek bir değişim olmaz yenisinde. Ek özellikler ve gelişmeler olacaktır tabii. İşlemci bilmem kaç katına çıkmazsa biraz daha uzun ömürlü olur cihazım diye düşünüyorum. http://youtu.be/FtBpZltfR7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 xwhiplashx said: bak onu atladim. telefonda iphone'dan cikmamin zaten ana sebebi hafiza olayiydi. en azindan tablette atom ve ya android bazli sisteme gecis yapman en iyisi. hafizayla ilgili ciddi bir sikinti yasiyor sirf artistliginden hiyarlik yapmaya gerek yok. telefon olarak tamam bi nebze kullanici dostu oldugundan dolayi eh bir de tip olarak iyi olunca apple epey onde. ama dostum tablet icin android bazli bi makine al. bosver ipad'i. Appleda dosya klasör sistemi olmaması, Itunes zorunluluğu, bluetootta diğer cihazları görmemesi falan büyük sorun bence. Bende hem iphone hem ipad var ama bu sorunlar soğutuyor appledan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 erdalz said: xwhiplashx said: bak onu atladim. telefonda iphone'dan cikmamin zaten ana sebebi hafiza olayiydi. en azindan tablette atom ve ya android bazli sisteme gecis yapman en iyisi. hafizayla ilgili ciddi bir sikinti yasiyor sirf artistliginden hiyarlik yapmaya gerek yok. telefon olarak tamam bi nebze kullanici dostu oldugundan dolayi eh bir de tip olarak iyi olunca apple epey onde. ama dostum tablet icin android bazli bi makine al. bosver ipad'i. Appleda dosya klasör sistemi olmaması, Itunes zorunluluğu, bluetootta diğer cihazları görmemesi falan büyük sorun bence. Bende hem iphone hem ipad var ama bu sorunlar soğutuyor appledan. iste bu tip mevzulari ben de problem edip almam dedigim samsung'u aldim. memnun muyum ? bi apple kullandigim zamanlar ki gibi degil ama detayli bi sekilde kullaniyorsan samsung/android taban candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 erdalz said: Appleda dosya klasör sistemi olmaması, Itunes zorunluluğu, bluetootta diğer cihazları görmemesi falan büyük sorun bence. Bende hem iphone hem ipad var ama bu sorunlar soğutuyor appledan. bunlari bu kadar cok arayan yine iphone alir jailbreak yapar daha fazlasina sahip olur androide hic gerenk yok (eger para söz konusu degilse ama gidip ayni fiyata s6 almak prayslis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Jailbreak sadece beleş app sağlamıyormu? Mesela klasör sistemi için app varmı paralı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 beles app indirmek icin jb yapan adam kalmadi sanirim artik dosya sistemine ilk basindan beri ulasabiliyordun zaten ifile kurarak simdi binlerce tweak var telefonu bastan sonra degistirebildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar