KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 dreagloth said: oo geri vites Afyonum patlamadan aynı seviyeye inmeyeyim dedim tiple yoksa ayıp ediyon.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Liebe said: sen kes beton kafa, bak ne yazmışım şimdi kesin yine yanlış anlaşılır ama farzı misal fenerbahçeye bir kinin var ve fenerbahçelileri öldürmek istiyorsun, ulan belki en son ateş edilecek adam topaldır şu takımda ya. okuman anlaman kıtsa yapabileceğim bişi yok, burda ben gidip volkanı vursunlar iyi olur mu demek istemişim yoksa böyle bir psikolojide adamla ilgili tahlil mi yapmaya çalışmışım beton kafa söyle bakalım? He canım. Söyleyeceğini söyle ama kesin yanlış anlaşılır de,olay tatlıya bağlansın. ne güzel lan. edit: bir de beton kafa ne lan!?
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Olay yeri inceleme ilk izlenimin "yorgun mermi" olduğu yönünde olduğunu söylemiş. Aksi gösterge bulunamazsa yorgun mer mi kabul edilecekmiş. ben bilmiyordum ne olduğunu buyrun: http://www.uludagsozluk.com/e/1068093/ http://www.bilgiustam.com/yorgun-mermi-nedir/
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ahah o da topala mı denk gelmiş, çok kısmetliymiş adam
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Bilinçli saldırı olsaydı daha iyiydi ak, bu boktan ülkede ne kadar tesadüfi yaşadığının kanıtı resmen. Tertemiz insan olsan bile kolaylıkla alınan bir silahtan rastgele çıkan bir kurşunun sana denk gelme ihtimaliyle ölme, sakat kalma ihtimalin var... Ünlü ve bilinen birine denk gelmesi belki farkındalık için iyi olur diyeceğim de bu boktan ülkede neye farkındalık yaratacak ki... 13 yıldır akp seçen toplum sonuçta...
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Cam da kursun gecirmez degilmis.
fde Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Sultanbeyli karakoluna yapılan saldırıdan sonra o bölge epey karışıktı.Yorgun mermi deniliyorsa tesadüfen adamın arabasına gelmiş olabilir çevredeki bi çatışmadan falan..Dısarıdan aracın içi gözükmüyor topal ı hedef almak ıcın ya plakayı bilicen ya da tesislerden itibaren takip edicen.Ayrıca 300.000 € ödesem ben de tam donanımlı olan araç modelini alırım.Futbolcuların müşterisi olduğu 2-3 tane oto galerisi var zaten.Müşteri profili doğrultusunda arazi araçlarının çoğunu bu donanımda getiriyor adamlar.Bayılıyosunuz gerekli gereksiz şeylerin altını kazımaya.
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Fenerbahçeli Mehmet Topal ile ilgili polis, kriminal raporu tamamladı. Raporda, saldırının bir suikast girişimi olmadığı belirtildi. Emniyet yetkilileri, raporda çok uzaktan ateş edildiğini ve bunun tesadüfen Mehmet Topal'ın aracına isabet etmiş bir yorgun mermi olduğunu ifade etti. Öte yandan konuyla ilgili Mehmet Topal ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a gerekli bilginin verildiği belirtildi""> "Topal saldırısında flaş rapor! Fenerbahçeli Mehmet Topal ile ilgili polis, kriminal raporu tamamladı. Raporda, saldırının bir suikast girişimi olmadığı belirtildi. Emniyet yetkilileri, raporda çok uzaktan ateş edildiğini ve bunun tesadüfen Mehmet Topal'ın aracına isabet etmiş bir yorgun mermi olduğunu ifade etti. Öte yandan konuyla ilgili Mehmet Topal ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a gerekli bilginin verildiği belirtildi" said: ne oldu gencler daha dun atip tutuyordunuz yok akp basliginda hissettim, yok bunun gibi adamlar ulkemizde yasiyor diye? biraz beyninizi kullanirsaniz daha faydali yasarsiniz su hayatta.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yollar yorgun mermi yorgun. ben de üsttekine gülmekten yorgun. beyninizi kullanıp faydalı yaşayın demiş ya AHAHA
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Trabzon'dan buraya gelene kadar yorulmuş mermi...
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Arcanein mesajindan sonra dusundum ve kendimi toparladim da aslinda bunu AKP ya da Galatasaray'in cemaat uzantilari yapmis olabilir dolayisiyla Topal'a yapilan bu eylem aslinda Fenerbahce ve Aziz Yildirim'i hedef almistir. Polis teskilati yine ortbas etmistir cemaati ve GS kulubunu korumak icin. Uzun zamandir ortalikta olmayan Haciosmanoglu da sorgulanmalidir.
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle: "11.08.2015 günü Fenerbahçe Futbol Kulübü oyuncusu Mehmet Topal'ın sevk ve idaresindeki araca ateşli silah mermi çekirdeğinin isabet etmesi olayı ile ilgili olarak, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğümüzün yapmış olduğu teknik inceleme neticesinde; olay yerinde ve oto üzerinde, trafik akımı durdurularak, yol, bariyer ve toprak alanda sistematik inceleme yapılmış, yapılan aramalarda herhangi bir balistik bulguya rastlanılmamıştır. Oto incelemesinde aracın zırhlı olmadığı, ölçümlenen veriler ışığında ve elde edilen bulgular neticesinde, mermi çekirdeğinin çarpma noktasına daha üst bir bölgeden geldiği, aracın bulunduğu nokta üzerinde herhangi bir yapı olmadığı, mermi çekirdeğinin serbest düşüşe geçen yorgun tabir edilen mermi çekirdeği olduğu, bahse konu araca hedef gözeterek ateş edilmediği kanaatine varıldığı anlaşılmıştır." lel arac zirhli bile cikmamis. fenerbahceye karsi degilmis bu saldiri :( olayin geyigi bi yana 3-4 ay once oldu saldiri, suclular da yakalanmadi hala. ama her bi olaydan "biz magduruz" "biz mucadele ediyoruz" "bize saldiriyorlaree" diye aglayacaginiza gercekleri kabullenin once. erken oten fb li arkadaslarima bir kez daha vermis oldugum ders bu aciklamayla sonlanmis oldu. hadi eyv
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 oldboyz nedir diye aradim, sonra buldum.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 yenmiş anlamadım oldboyz da herif ağır fanatiğe benziyor
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 biz de inandık emniyetin açıklamasına lol ilk saldırıda da taş diyodu trabzon valisi asd
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 senko said: yenmiş anlamadım oldboyz da herif ağır fanatiğe benziyor fanatiklik değil de zeka yoksunu diyelim
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 çok üzücü, ailesi ve sevenleri adına üzüldüm.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 adam ders verdi beyler dağılabiliriz...
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Kör kurşun Topal'a denk gelmiş anlaşılan. Kasıt yok gibi. Zaten camda kurşun geçiriyormuş. Şu ülkede nasıl bala totoya yaşadığımızın kanıtı.
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mehmet Topal'ın Aşırı hız Yüzünden bir mermiye arkadan çarptığı sonucuna varıldı..
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 konu futbol olunca beyinler neden eriyor sdfghfdksjhgdfgdfgdf
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Jaegerjaquez said: konu futbol olunca beyinler neden eriyor sdfghfdksjhgdfgdfgdf Fenerlininki zaten yari erimis kivamda geliyo. Bi mevzu olunca da sublimlesiyo iste
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bence en güzeli fikret orman kafası abi stat? -eylülde ilk maçımızı yaparız abi eylül geldi -stadı borçsuz yapıyoruz. ocağı bekleyin! abi ocak geldi hani stat? -bakın kardeşim burda beşiktaşın menfaati söz konusu. haftaya netleşecek durumlar. ağustosu bulabilir. allah cumhurbaşkanında razı olsun. tam piç mimar sdf
Öne çıkan mesajlar