BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Merhaba. Şimdi işimden dolayı (barmen) elimde bir çok dj in müzik seti ve bir çok şarkı bulunmaktaydı. Bende bunları insanlarla paylaşma fikrine girdim. Öyle çok aman aman bir profesyonel radyo değil ama büyük bir arşiv bulunmakta. Şu anda biraz karman çorman müzik listesi onları düzeltiyorum ama jazz blues chill out tarzını sevenlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Festivallerde yaptığım barmenlikler sırasında bir sürü yabancı dj in setlerine sahibim diyebilirim. Dinlemek isteyen olursa http://cwradio.playtheradio.com/ buradan dinleyebilir. Dediğim gibi şu an liste karman çorman biraz uğraşarak düzelteceğim ve düzgün kararlı bir liste halini alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 BeIlow said: Merhaba. Şimdi işimden dolayı (barmen) elimde bir çok dj in müzik seti ve bir çok şarkı bulunmaktaydı. Bende bunları insanlarla paylaşma fikrine girdim. Öyle çok aman aman bir profesyonel radyo değil ama büyük bir arşiv bulunmakta. Şu anda biraz karman çorman müzik listesi onları düzeltiyorum ama jazz blues chill out tarzını sevenlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Festivallerde yaptığım barmenlikler sırasında bir sürü yabancı dj in setlerine sahibim diyebilirim. Dinlemek isteyen olursa http://cwradio.playtheradio.com/ buradan dinleyebilir. Dediğim gibi şu an liste karman çorman biraz uğraşarak düzelteceğim ve düzgün kararlı bir liste halini alacak. mixlr'i oneririm server olarak biraz daha profesyonel bir sey istersen shoutcast servisleri var daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 anladım sam broadcast indirip shoutcast deniyorum şu anda daha kullanışlı ve daha iyimiş. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 BeIlow o yayın fakir işi olmuş sana yayın açalim bitane kaliteli dinliyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 dinliyorum ben. gündüz de var mı yayın? Yoksa sadece belli saatlerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bardan hatun al, periscoptan soyunsun. 10seneye acun'dan ileri olursun. halk bunu istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Gündüzde var 24 saatlik yayın listesi koydum her gün için farklı farklı şarkılarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Editor said: BeIlow o yayın fakir işi olmuş sana yayın açalim bitane kaliteli dinliyelim bari hahaha elimden gelen bu anca ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 eser sahiplerine odeme yapmadigin icin sikayet ettim, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ben beğendim, ama şikayet falan olursa satarım, acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Editör mesaj kutun dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 arşivlik ömler çovalmış sildim gereksizler açıldı yer hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 BeIlow said: Merhaba. Şimdi işimden dolayı (barmen) elimde bir çok dj in müzik seti ve bir çok şarkı bulunmaktaydı. Bende bunları insanlarla paylaşma fikrine girdim. Öyle çok aman aman bir profesyonel radyo değil ama büyük bir arşiv bulunmakta. Şu anda biraz karman çorman müzik listesi onları düzeltiyorum ama jazz blues chill out tarzını sevenlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Festivallerde yaptığım barmenlikler sırasında bir sürü yabancı dj in setlerine sahibim diyebilirim. Dinlemek isteyen olursa http://cwradio.playtheradio.com/ buradan dinleyebilir. Dediğim gibi şu an liste karman çorman biraz uğraşarak düzelteceğim ve düzgün kararlı bir liste halini alacak. çok güzel... ve telefon ne zaman ayarlıyorsun kendine? özledik olm yaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Telefon aldım ay sonunda elime geliyor abi anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ok. Özellikle irem sürekli ardından konuşuyor. Ona göre. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Beilow, sitedeki İngilizce pek başarılı değil, istersen bir ucundan tutup düzeltip yollayayım eğer uluslararası bir kitle istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 dj arşivine göre kötü geldi ama müzik olarak iyi pek remix falan yok böyle biraz düz geldi liste gerçi yarım saate dinledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 player kötü gibi abi sanki. daha düzgün bir şey kullansana. bende albüm cover fln baya gecikmeli geliyor. şarkı biteli 5 dk oldu, cover'ı yeni geldi falan playera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Ya o normalde yapmıyordu öyle bir şey yeni yeni yapmaya başladı. Başka bir şeye bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Şuraya taşıdım burada shoutcaste ulaşımda var ve daha hızlı yayın yapıyor. http://myradiostream.com/27/13608 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ya soundcloud'a fln taşısan daha mantıklı değil mi? sonuçta dinlemenin en temel adımı erişilebilirlik. soundcloud üzerinden erişilebilmek çok daha basit. follow sistemi var en basitinden. yani random url altında, insanların açıp 1 kere dinlemesiyle community oluşmaz diye düşünüyorum ben. telefondan fln erişim olmamasını söylemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Soundcloudun sitesi açılmıyor bende öyle bir durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 acildi la soundcloud kaldirdilar yasagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar