26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Windows Xp Proffessional - Service Pack 2 kullanıyorum. Windows açılırken her seferinde bir şifre belirlememiş olmama rağmen kullanıcı adı ve şifre soran bir pencere çıkıyor ve enter'a basıp geçmem gerekiyor orayı. Bu uyarıyı nasıl kaldırabilirim? Bilgisayarım açıldığında direk masaüstü hazır olsun istiyorum ama malesef her seferinde bu uyarı açılışı bölüyor. Bu uyarıyı nasıl kaldırabilirim?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ilginç, bahsettiğin problemi ben win 98'te yaşardım. win xp'yi ankarada kendim kurduğum makinemde böyle bir problemle karşılaşmadım, spesifik bişi yapmama da gerek kalmadı. kıbrıstaki bilgisayarcıdan aldığım pc'de ise xp var gene, professional, bunda ekstradan sp2 yükledim, gene bir sorun yok bahsettiğin tarzda. ağ bağlantı ayarlarını kurcalamayı dene, başka bir çözüm bilmiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 "Use the Welcome Screen" secenegini ac Control Panel * User Accounts'dan, .NET Framework kullaniyorsan ASP .NET'in accountunu da sil, olur istedigin gibi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Control Panel'de Users&Accounts ayarlarında "change the way users log on" gibi bir seçenek var. Orada "show welcome screen" seçeneğini kaldırırsan büyük ihtimalle sorun çözülecektir[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Anlattigina gore zaten kapali, tam tersine devreye sokmasi ve varsa diger accountlari kaldirmasi gerekiyor ki direk girsin windowsa.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ASP.NET hesabı vardır baggio'nun dediği gibi sil onu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar