bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 türkçe mailing geldiğine göre çok uzak olamaz ya. 1-2 haftaya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 iphone alamayanlar sirali tam liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 hehe single platform fakirleri yine proclamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 tek millet tek din tek telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 hic yeni konu acasim gelmedi. zaten her konu konusulmus :) windows icin hangi telefona bakmali ? en son cikan ya da cikacak olan model hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yenileri ciksin onlara bak iste. Bu hafta tanitilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben yenisini eskisini anlamadim ki. hangi modellere bakcez ? :) tatli geldi gozume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 yeni çıkıcak olan bunlar, win 10 ile birlikte http://www.gsmarena.com/microsoft_store_uk_lists_lumia_950_and_lumia_950_xl-news-14247.php önceki modellere bakma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 microsoft batırdı bu işleri zaten boşuna almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 yuh ya yine mi buyuk telefon cikiyo abi ele gelen telefon niye yapmiyo kimse ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Lumia 930 kullanıyorum. gerçekten telefon net. Telefon mesaj emailde amacını yerine getiriyor. Kasma yok, kastırma yok. Muhteşem fotoğraflar var. O kadar. Telefona 45345435 tane app arıyorum, karınca yuvası bulma app'i storeda yoksa ölürüm diyorsan kesinlikle girme windows telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 yav telefonlarin tipleri guzel. soyle bi inceledim epeyde iyi gibi. dokunma hassasiyeti, materyali falan. yazilim ama samsungtaki android gibi kasma, yavaslama, aptal aptal hareketler yapmaya basliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 3 yillik 920 var, yavaslama yok gordugum kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bu yorumu cok duyuyorum. android okuzu gibi degil diye. yenisini bekleyelim diyorsunuz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 WP'nin tek eksiği antin kuntin applikasyonlarının çok olmaması. Onun dışında 10 numara telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Abi gerekli bi cok iygulama da ya beta ya yetersiz ya da yok. Iphone oyle bi yargiliyo ki, cidden insanin baska bisey kullanasi gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bi feysbuk uygulamasi dandirik ya baska da bi eksigi yok temel uygulamalarda 920 var bende daş gibi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 gaza geliyorum inceden. su yeni modelleri bi bekliim ben. blackberry venice'e kadar zaten beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Bb nin androidli slider telefonu da cok fantastik olabilir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 aynen ikisinden birini secerim bu gidisle. iphone 7'ye kadar girismem. iphone 6 tipi bana gore degildi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Esh said: Abi gerekli bi cok iygulama da ya beta ya yetersiz ya da yok. Iphone oyle bi yargiliyo ki, cidden insanin baska bisey kullanasi gelmiyo Periscope dışında öyle gerekli kötü uygulaması yok. Üstüne masa üstü ve laptopumlada inanılmaz uyumlu telefon. Ha Mac'im olsa bende iphonecu olurdum, zaten o kadar da param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 uygulama yok, çünkü microsoft yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 abi bi dk kafayi karistirdiniz. uygulamayla ilgili sikintilar mi var ? :) malum topu topu aslinda 10 uygulama kullaniyorum gmail facebook vkonakte whatsapp snapchat, instagram diye gidiyor. bir de chrome ya da yandex browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Google productlarini unut bi kere Browser dandik belki 10da duzelir ama incelemeden alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar