MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 adsl değil lan tvyi yeni aldım asdfds açıp özcan deniz mi izlicem yutubda.
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 lan klip bu yaz çıktı, videonun tarihi bile 4 mayıs ne geçen senesi amk eyyorlayacam diye bir tarafınız çıkıyor sdfs
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ya bi ara yutubda türkiyede en çok izlenen müzik klipleri arasında çıkıyordu...reklam la bu reklam ben de tv izlemediğimden yutupdan izlemiştim ney la bu diye
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bi sarki daha vardi uttugumuz neydi o Gottum kara, cukum yara Oldu rengarengarenk Falan diyodu
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Tori said: lan klip bu yaz çıktı, videonun tarihi bile 4 mayıs ne geçen senesi amk eyyorlayacam diye bir tarafınız çıkıyor sdfs internette 3 ay gerçek hayatta 1 seneye denk. çabuk goygoy yapıp unutuyoruz çünkü sdfs. aradan uzun zmaan geçmiş gibi oluyor.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 küçüklüğüme geri döndüm, nostalji oldu
Öne çıkan mesajlar