Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 https://blog.mozilla.org/security/2015/08/06/firefox-exploit-found-in-the-wild/ SSH bilgilerini ve anahtarlarini da calabiliyorlarmis. Bir suru populer FTP programinin ayar dosyalarini filan calabiliyorlarmis. Anahtarlari degistirdim ben simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 tam zamaninda chrome a geri donus yapmisim lel. hemen update ile fixlemisler ama, yukseltin bitsin kullanan varsa. firefox ayagina tugla baglanmis adam gibi dibe dogru batiyo malesef, sirf vertical tab yok diye chrome da ff e gectim ama dayanamadim artik geri dondum chrome a eklenti fln idare etmeye calisiyoz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 eve gelip bilgisayarı açtğımda udate etti de ne zamandan bei varmış bu açık? bi de hatırladığı şifreler mi tehlikede? oturup gmail, hotmail, vs şifrelerini değiştirmek gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar