Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Her 3 dk aralıklarla lag spike oluyor bugun kurdum daha windows 10 yaşayan ve problemi çözen oldu mu acaba? Diğer konudan ayırdım bunu daha önemli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 anakartın ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 sequo yine uçurcaklar seni, tak paraşütünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Asustek P9P67LE Rev X.0X olarak gözüküyor regeditte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 yetemedim o ne ya muhtemelen driver kaynaklı sorunun diye anakart sordum çok fazla kişi win10da problem yaşıyor forumlarda görüdüğüm kadarıyla üreticiler uyumuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Tamam hallettim. Eğer tunnelbear gibi bir uygulama var ise önceden onuda ethernet olarak atayıp aktif yapiyor ağ yöneticisinde. O yüzden oluyor pasif hale getirince düzeldi. Ekstra bağlantı oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar