phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Arkadaşlar imac imi satma kararı aldım. 1 yıllık temiz makinadır. 1 yıllık garantisi mevcuttur. fiyat 3300 istiyorum. i5 2.7 ghz. 8gb ram 1600 mhz ddr3 intel iris pro 1536 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 seri numarasını gizlemeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 sağol. dost var düşman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 lütfen başlığı IMAC diye editler misin, gözüm seyiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 teşekkürler, güzel satışlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Retina mı bu? (Sanki öyleyse alcam ama işte merak sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 seri no vermiyor, fatura kayıp, çalıntı olabilir dikkat http://www.tarihtebugun.org/bidibidi_design/foto/Hasan_Mezarci_Dogum_tarihi857tarihtebugunorg.png tam model numarası nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 çalıntı mı :D seri nosunu nie vereyim kardeşim. sana söyledim garantisinin devam ettiğini. 10.000 versen sana satmam bu saaten sonra. çalıntı diyor allahın bebesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 faturan yok çalıntı kesin bak bir de böyle ay nasıl sinirlendin 10bin versem vermem triplerine girdiğine göre kesin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 kardeş nerden patlattın makineyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 arakdaşlar kitaplara bakarsanız arkadaşın komünüst olduğunu anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bak velet. makine çalıntı değil. elimde ki kasa ve monitöre karşı takas teklif edildi. bende bunu satmaya çalışıyorum ki kendime gaming laptop alayım. yani 10 yaşında aklınla böyle saçma sapan ithamlarda bulunamazsın. hırsız diyemezsin kimseye öyle götünden sallayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ilk sayfa olur mu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 admin arkadaş. şu veleti uzaklaştırman gerekmiyor mu? bu anayasal bir suç, kimseye hırsız diyemezsiniz her hangi bir kanıt vs ortaya koymadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 polise haber verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 admin arkadaş lütfen ip adresinden açık adresini ver arkadaşın a bir ekip gönderelim kontrole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 pazar alanında az uz trolluyoruz da bokunu çıkartıyorsunuz. ondan sonra herkese bölüm banı atmaya başlıyorlar. nerede duracağınızı bilmiyorsunuz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 beceremeyen trollemesin gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 yo abi troll değil, faturası yoksa ve seri numarası - alınan firma verilip kontrol yapılmıyorsa ben çalıntı oldugunu düşünebilirim zaten satın almam faturasız 4.5k değerinde elektronik ürün, alınmasını da tavsiye etmem. *ki ilk mesajım da çalıntı olabilir dikkat edin. onda da ciddi değildim ama satıcı arkadaş fena atladı temiz bi sayfa açsın konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 kardeşim seri numarasını neden vereyim sana? almak istersen gelir bakarsın. sana garantisinin devam ettiğini copyledim sayfasından. makina çalıntı değil söyledim de ne olduğunu ama sen kendini ne sanıyorsan direk ithamlarda bulunuyorsun. almazsın biter daha neyine uzatiyosun. trollücem diye bokunu cıkartıyosunuz her şeyin. adam da ne tat bırakıyosunuz ne bişey helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ayrıca seri numarasını koymuştum. biri seri numarasını koyma gerek yok dedi yorumlar da da görebilirsin bende kaldırdım. yani sen daha okumadan yorum yapan yani beyni olmadan fikri olanlardansın anlaşıldı. korkacağım bir şey yok ama sen kendine dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar