Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 şirket araba verdi, durup deger kaybedecegine bunuda satıyorum. volvo gibi bunuda alan tesekkur edecek :D bu arada ilana yazmadım, arac 185 hp'dir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-full-dogus-bakimli-tertemiz-224813853/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Immobilizeri imamizer diye okumak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 güzelmiş ya. bu paraya golf satılıyo... 2.0 olmasa tam benlik arabaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Güzel araba. Para olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 A4 mü daha iyi A5 mi? daha sabah arkadaş ta A5'imi satıyorum 110 ister misin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 sanki ucuz bile değil mi ya? 90 bine sıfır a180 alınmıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Fiyat ne ucuz ne pahali. hayirli satislar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 165k km nedir abi dizel diye de bu kadar yol mu yapilir 4 yilda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Angarada yapiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 gunde 85 km git gel yapar ki..abinin adres gosterdigi yerden polatlida filan calisiyor olmasi lazim ..gel gitle anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ankara da mesafeler uzak yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 şehirleraarsı gidiyorum yazmış ankarada yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 araç geceleri de taksiye çıkmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bundan az yol yapıyorsanız dizel almayın zaten, paranıza yazık :D günde 70km filan yapıyorum, cunku oglenleri işten eve geciyorum kopekleri çıkarmak için, sonra tekrar donuyorum. yani 2 defa git gel yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 almayin la pis fenerlinin arabasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 fenerliyse en az 2 daha atar fiyati.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 4 senede 165k gercekten taksici olsan zor olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Zegna said: bundan az yol yapıyorsanız dizel almayın zaten, paranıza yazık :D günde 70km filan yapıyorum, cunku oglenleri işten eve geciyorum kopekleri çıkarmak için, sonra tekrar donuyorum. yani 2 defa git gel yapıyorum. canın sıkılmıyor mu ya o kadar araba kullanmaktan ümitköy - tobb kuleleri arasnda git gel yaparken sıkılıyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Selam, Abi km değerinde gariplik yok ki. Ben de günde 70-80km civarı yapıyorum. Öldürmeyin aracı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar