bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 arkadaşlar bizim ofiste sürekli elektrik gitme durumu söz konusu bende kafama göre evden çalıştığım için bazen uzaktan erişim yapmak istediğim halde yapamıyorum. wake on lan muhabbetini araştırdım, ethernetle bağlı olduğu için package gönderip uyandırabiliyorum anladığım kadarıyla. peki pc başladığında uzaktan erişim için hangi programı otomatik başlatmasını sağlayabilirim, pass e nasıl ulaşırım? teamviewer kullandım hep, eee teamviewerda client e her seferinde yeni pass veriyor, onu göremedikten sonra erişim sağlayamıyorum. ne yapmalı da kolayca halletmeli bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 wake up olayını bilmiyorumda team viewere pass atayıp kayıt edebiliyor ve accounta bvağlayabiliyorsun. isii prtokollü müşterilerime erişim için öyle pass atamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 account yaratıp, şifre mi koyuyorsun yani? statik kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 laptop mı bırakıyorsun ofiste, öyleyse elektrik yokken şarjı biterse noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 laptop değil abi desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben de geçen ayrı topicte sorduydum işte windows remote desktop sanırım iyi bu olayda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 log me in dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 account yaratmana gerek yok. tw id hep sabit zaten. ayarlara girip şifre ile ilgili kısımları doldur işlem tamam. açılışta tw başlasın tarzı parametreleride seç. telefona da kur teamviewer uygulamasını heryerden ulaşılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://www.howtogeek.com/70374/how-to-geek-explains-what-is-wake-on-lan-and-how-do-i-enable-it/ şurdaki gibi WoL enable et, sonra logmein, tw kullan. Ama en iyi çözüm win rdp, onun için şirket net router ını senin pc nin local ip sine yönlendirebiliyor olman lazım rdp portu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 log me in'ın aradaki fonksiyonu nedir tam olarak? remote desktop a uğraşdığıma değmez ya. IT ekibini çağırmam gerek falan. bizim ofis merkezten ayrı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 logmein alternatif twye. ya biri ya biri. tw kurduysan kasma logmein için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 public ip üzerinden rdp verecek logmein de işte port kullanmadan, tw ile aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 eskiden logmein popülerdi şimdi tw, bide beyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ok çok sağolun tw'den yürürüm artık, log me in bilmiyorum çünkü aynı işe yarıyorsa hiç girmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ha bu arada madem konusu açıldı. teamviewerı vpn modunda başlatıp o bağlantı üzerinden port falan yönlendirmeden rd kullanabiliyorsun addfs. gerek var mı? yok tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 team viewer ara sıra timeout oluyor logmein daha stabil gibi geldi bana ama ikiside işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben dosya alıp çıkıyorum en fazla ya. çalışmıyorum yani remote bağlanıp. aslında WD cloud almışlar 3 TB dı sanırım, ona atsam her şeyi hiç gerek kalmayacak fakat tembellik işte. şundan http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/500/Bilgisayar_3914579.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 o zaman at dosyalarını dropbox a, bizi de uğraştırma kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sadece dosya olayı ise niye dropbox ile halletmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 aklın yolu birmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yani bi alay buyuk boyutlu alan veren yer var onlardan kullanin iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 üsteme gelmeyin zaten yarın ofise gitmem gerekecek köylü gibi pc açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 telefon et birisi acsin iste ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 birisi olsa ben neden gideyim abi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 şifrede girilmesi gerekeceği için kimseye söylemez büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar