Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 atv eşref tam çetintaş postu atmışın lan o kadar tartışmadan sonra adam kafasını bulaştırmış sana sdfgf
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 web yayini ne kalitesiz bu adamlarin ya.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Atv dizi işinden niye elini eteğini çekmiyor Bi tane başarılı dizi yok lan. Kara ekmek diye dizi mi olur? Sarı mozarella diye dizi çekicem ben de...
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Sezonun nası gececegi ile ilgili guzel bir 1 dakika izledik Sabrinin kanadından yuruyerek geliyorlar mis gibi oh
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Ahahahah tren gibi geçiyor kanatları bursa Sibri tirik bini yitir. - denge dengeoğlu
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Sneijderin hali ne ya, adamın pasşar yerini hala buluyor da topu alıp dönmesi için 10 dk geçiyor ya... Adam yavaşlamış bariz.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Bursa şiir gibi paslaşarak geliyor 20 dakikadır tek olayımız birlonun şişirme toplarına ofsayta kalan burak lol.. Sezon bitmez böyle oyunla
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 abi niye sürekli galatasaraydan veya fenerden falan premier lig tier veya bi bbva tier paslaşma bekliyosunuz ki. yıllardır hep aynı klişeler.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ulan tam merti piç etti şu fener dicektim harbi lel
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Sabri golden sonra bana niye pas atmıyosun dedi sanırım. bisey anlatıyodu ben kostum falan diye.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Sniejderin pozisyondan sonra bunu güzel yedi asddf
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ofsayt falan ama cok guzel yedik bombos 5 kisi vardı.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 taktik maktik hicbiseyimiz yok gene.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Şl de bu sene 5er 5er yicez galiba bu nasıl defans?
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ortalamak yerine poldiye bıraksaydı 2 olurdu.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Fransuxa said: abi niye sürekli galatasaraydan veya fenerden falan premier lig tier veya bi bbva tier paslaşma bekliyosunuz ki. yıllardır hep aynı klişeler. Çünkü senelerdir şampiyonlar liginde oynuyor bu takım? İlla premier ligde olmak zorunda değilsin ki eli yüzü düzgün 2 pas yapmak için.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 doymuş bu selçuk iti paraya belli. ilk geldiği zaman trabzonun varoşundan boğazın serin sularına girince aç gibi top oynuyodu. hale bak şimdi iblisin. burak kankiside tok olunca zerre top oynamaya şevkleri yok. scorch said: Fransuxa said: abi niye sürekli galatasaraydan veya fenerden falan premier lig tier veya bi bbva tier paslaşma bekliyosunuz ki. yıllardır hep aynı klişeler. Çünkü senelerdir şampiyonlar liginde oynuyor bu takım? İlla premier ligde olmak zorunda değilsin ki eli yüzü düzgün 2 pas yapmak için. yok abi öyle bişey. kendinizi kandırmayın. türkiyede futbol bir pas iki pas ya taç ya fauldür. edit: amma çok edit oldu ya
Öne çıkan mesajlar