Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Sayın ...... 27/07/2015 Tarihli Noter Huzurunda yapılan çekilişten 2.000 TL değerinde hediye paketi kazandınız. Onay için 02127095932 nedir bu ? böbrek.avi olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kabul ediyosun sana adına fatura keserek ürünü yolluyolar. irsaliyeyi imzalayarak faturayı kabul etmiş oluyorsun, faturaya 1-2 hafta içerisinde itiraz etmezsen ödemek zorunda kalıyosun. 100 liralık ürün için seni 500 lira borçlandırmış oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 harbimi :D oha ya olaya bak ne yolluyorlar acep gergedan boynuzu olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 bo. da çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 fenn deneyimli gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 nasıl nedir bu abi, sene 2015, c'mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Taze taze koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Sizin akşam eve gelince,aşkım bedava tatil kazanmışız yihuu diyen karınız olmadığı için ANLAYAMAZSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Devlette gram akil olsa kol gibi sokar sunlara cezayi, donlarina kadar alir, gelirininde ne yapacaksa yapar. Padisaha citlatsa aslinda biri sunu. Sicak para girmiyo ne zamandir, heyexanlanip yapar belki. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bunun için birde isim almışlar ya. İnandırıcılık artsın diye Telefonda duruyor mesaj silmedim, Şimdi ben bunu adliyeye gidip şikayet etsem bi sonuç çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 ee bunlarin hepsi turk telekomdan hat alan elemanlar..call centerlerin cogunun birsekilde cevval evlatlar tarafindan acilip isletildigi bilinmekte.. arada ole 1-2 tane baglantisiz merdiven alti isletmecileri basar ceza keserler sonra sen sag ben selamet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 olm yine iyisiniz. Bize sürekli KOBİ HİBE KREDİ diye kek kek şeyler yolluyolar. olayı da merak ettim neymiş diye, aynen fatura yolluyo sana, kargoyu alırken imzalarsan yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 fenn said: Telefonda duruyor mesaj silmedim, Şimdi ben bunu adliyeye gidip şikayet etsem bi sonuç çıkar mı? btk..ama onlar da internetten gonderilmis biz bilmiyoruz filan diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar