Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartman yönetimi ile ilgili Problem var

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Sırf bunlarla uğraşmamak için 2-3 seneye arsa alıp üstüne prefabrik(betopan) ev yaptırmayı düşünüyorum.

Sırf kimsenin ailesinin apartmanında oturmamak için.

Yazık ya şu hale bakar mısın adam -örneğin- evimin balkonundan kablo geçirecek, bana sormayacak. Bugün bunu yapar, yarın kabloyu salondan geçirir, öbür gün salona gelir oturur, (mizahi bir twit vardı böyle) öbür gün gelir salonda oturur maçı izler, kumanda da onda durur.

Oldu valla. İyi iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yukarıda resmi verilen zamazingodan bizim apartımanda da var. adamlar kabloları nereden geçirmiş bilmiyorum ama bizim daire inş. aşamasında iken ustaya söylemiştim 2 anten prizi daha istiyorum belli odalarda diye. usta da banyo havalandırmasından indirmiş kabloları-sorunsuz. bence onlar da öyle yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Flam said:

Sırf bunlarla uğraşmamak için 2-3 seneye arsa alıp üstüne prefabrik(betopan) ev yaptırmayı düşünüyorum.

Sırf kimsenin ailesinin apartmanında oturmamak için.

Yazık ya şu hale bakar mısın adam -örneğin- evimin balkonundan kablo geçirecek, bana sormayacak. Bugün bunu yapar, yarın kabloyu salondan geçirir, öbür gün salona gelir oturur, (mizahi bir twit vardı böyle) öbür gün gelir salonda oturur maçı izler, kumanda da onda durur.

Oldu valla. İyi iş.

Geldin salona otursun adam gibi sorun yok, eger pisirik bulursa seni baslar bir suru bahane bulmaya. Herkes yadirgiyor ama en iyi cozum kufurdur. Baktin yasal yollar pek ise yaramiyor. Surekli ustune geliniyor, kontrollu bi sekilde ve sahislara ucunu degrirmeden basacaksin kufuru. Boyle e cekiniyorlar senden. Denendi , basarili oldugu goruldu. Tr nin gizli dili bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...