Flam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Sırf bunlarla uğraşmamak için 2-3 seneye arsa alıp üstüne prefabrik(betopan) ev yaptırmayı düşünüyorum. Sırf kimsenin ailesinin apartmanında oturmamak için. Yazık ya şu hale bakar mısın adam -örneğin- evimin balkonundan kablo geçirecek, bana sormayacak. Bugün bunu yapar, yarın kabloyu salondan geçirir, öbür gün salona gelir oturur, (mizahi bir twit vardı böyle) öbür gün gelir salonda oturur maçı izler, kumanda da onda durur. Oldu valla. İyi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 mawiman said: belediyeyi aradım ve beni yapı kontrol bürosuna yönlendirdiler orada projeye ait olan bir kısımda bunu yapamıyacakları belirlendi bana bir dilekçe verildiği taktirde gerekeni yaparız dendi ... ne oldu? nasıl gelişti durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Şu yukarıda resmi verilen zamazingodan bizim apartımanda da var. adamlar kabloları nereden geçirmiş bilmiyorum ama bizim daire inş. aşamasında iken ustaya söylemiştim 2 anten prizi daha istiyorum belli odalarda diye. usta da banyo havalandırmasından indirmiş kabloları-sorunsuz. bence onlar da öyle yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Flam said: Sırf bunlarla uğraşmamak için 2-3 seneye arsa alıp üstüne prefabrik(betopan) ev yaptırmayı düşünüyorum. Sırf kimsenin ailesinin apartmanında oturmamak için. Yazık ya şu hale bakar mısın adam -örneğin- evimin balkonundan kablo geçirecek, bana sormayacak. Bugün bunu yapar, yarın kabloyu salondan geçirir, öbür gün salona gelir oturur, (mizahi bir twit vardı böyle) öbür gün gelir salonda oturur maçı izler, kumanda da onda durur. Oldu valla. İyi iş. Geldin salona otursun adam gibi sorun yok, eger pisirik bulursa seni baslar bir suru bahane bulmaya. Herkes yadirgiyor ama en iyi cozum kufurdur. Baktin yasal yollar pek ise yaramiyor. Surekli ustune geliniyor, kontrollu bi sekilde ve sahislara ucunu degrirmeden basacaksin kufuru. Boyle e cekiniyorlar senden. Denendi , basarili oldugu goruldu. Tr nin gizli dili bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Akp belediyesi ise kollara üye ol ara belediyeyi mağdurumde, üstüme geliyorlarde siksinler. Test edildi arkadaş tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar