Salire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Merhaba arkadaşlar, 3 Yıl önce aldığım notebookumu satmak istiyorum, 17" Ekran Full HD Kingston khx1600c9s3 8GB ram i7 2820QM CPU Nvidia GT670MX 500 GB 7200rpm Harddisk Herhangi bir sorunu yoktur, bir kaç ay öncesinde macunlaması ve iç temizliği yapılmıştır. Biraz ram takviyesi birazda Ssd yada normal Harddisk takviyesi yapılırsa yeterince iyi olacağını düşünüyorum. Prosları geçiyorum bilgisayar işte, Cons, -4 usbsinden 1 tanesi çalışmıyor, -Ağır bir çocuk fakat, benle beraber çok gezmiştir, Sırt çantasını yanında vereceğim. -Küçük boya kusurları var touchpadinde. -3 yıllık serüvende 580M GPUsu bozulmuş bir kaç ay önce 670M olarak değiştirilmiştir. Fiyat = 1500TL , iyi bir monitöre takas yaparım. İstanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Hala satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 typooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 son bi up daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 fiyat iyiymiş ihtiyacım olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 1200 liraya veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 şunun masaüstüsü olsa alacağım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Çok uygun fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 istanbuldaysan mesaj atar mısın bi konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 fiyat biraz... bir de bakırköydeysen görmek isterim neptopu. adliyeye yakınsan çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 japonya bile gormustur bence bu laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ama almayin laptop ne ak. Desktop master race xan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Sorma silph, gözüm gibi bakıp büyüttüğüm, gta5'i, ac serisini ultra ayarlarda oynayabildiğim masaüstü PC'mi söz verdim diye kardeşime gönderiyorum, acım taze. tabi helal hoş olsun da işte "napıcam şimdi" diye düşünüyo insan. Sahi bilgisayar yokken insanlar ne yapıyormuş? sıkıntıdan insanları arenada aslanlara filan yediriyorlardır herhal... Ah Trevorla ne zorbalıklar yaptım o bilgisayarda... Ezio ile lüzumsuz lüzumsuz yerlere tırmanıp ne manzaralar izledim keyifle, vault vault gezdim shish kebabla mutant doğradım, garrosh'a /rude çektim, ühü. lütfen desktop deyip üzme beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Adliyeye pek yakın değilim, Ataköyde oturuyorum. İlgiliysen bir şekilde anlaşıp hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 1100 lira alın artık şunu , bulamazsınız 670mx 17" notebook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bu fiyat aralığında birileri soruyordu geçen gün hatta piyasadaki en kötü aletleri sıralamayı becermişti onu bul bence. oymanq arıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 700? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar