masa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Canon MG2450 kullanıyorum. 1 yıldır problem yaşamamıştım. Fotokopi vs çekebiliyorum ancak laptopa usb ile bağlayıp pcdeki bir dosyayı çıkartmak istediğim zaman pc yazıcıyı görmüyor. Kabloyu çıkarıp soktuğumda o tanıma seside duyulmuyor. Sorunu nasıl aşabilirim, çıkartmam gereken büssürü şey var mal gibi kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 sorun ara kabloda ya da yazıcının girişinde yüksek ihtimal o zaman? neden kastın ki :P ya da yazıcı komple mefta tabi. laptopun ekranını tarayıcı kısmına koy fotokopi çek. çözümde sundum. I'm done with this thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Diger usb portlarini denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Diğer usb girişlerini denedim. Mousenin usbsini takıp çıkardım, deliklerde problem yok. Sanırım kabloda problem. Rastgele bir kablo alabiliyor muyum, markasına göre değişiyor mu? Birde ucuzunu nerde bulurum kablonun, şişli taraflarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 kablolar universal abi, yazici kablosu dedin mi verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 golddan 5 tlye kablo aldım ama gene görmedi. girişinde de sorun olduğunu düşünmüyorum. Sizce ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar