Fah Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arkadaşlar bilen veya deniyen varmı acaba ben hordeyim, alli bi arkadaşa mektupla para yollicam mümkünmü ?[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 mümkün değil :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ama item alisveris olayi var. Tanaristeki Auction houseda yanilmiyosam karsi taraf oyuncularininda koydugu itemlari alma sansina sahipsiniz..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ha bak o var doğru olabilir[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arada biri fırlayıp arkadaşından önce almazsa tabi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: BonePART, 25 Ocak 2005 16:27 tarihinde demiş ki: para yollucaksan gadgetzanda sanırım AH olması laızm 2 ırkında girdigi arkadasına sole sacma sapanm bir item koysun hayvan fiyatlı sen git al Harbi çok zekice...[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ulan turk mılletı demı. seytana papucunu ters gıydırırsınız walla. la kayserılı olsan bıde napacaktın o ıtemı mılletemı gagalıcaktın:)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bıse soracam ızlınızle ya madem bukadar kıvrak zekalıyız vede oynuyoruz neden oyunlarda gucumuz yok. yanı sole korkulur bı clan (ısımler wardır elbette ama) olusturamıyoruz oyunlarda herzaman sahsen geyık yapmasını seven ve daha cok free takılan bı ozelımızın oldugundan kuskulanıyorum not:warsa bıle hangı oyun olursa olsun duymadım[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 red alert2 de ilk 100 deydim bir aralar :)[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. (benim bulduğum bir laf değil bir siteden almıştım, insan haklarına çok saygı duyan bi mod arkadaş benden habersiz değiştirmiş imzamı link veremiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 euro battle net te frozen throne oynayan en iyi 100 oyuncudan en az 60 ı türk ...[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ucunbiri ciddi misin? ben hiç anlamam çok şaşırtıcı geldi, doğruysa helal valla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Biz olmasak blizzardin oyun rekorlarini kim kiricak ! Peh ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 benıde eurobattle footmen frenzy tayfası iyi tanır :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 26 Ocak 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: ucunbiri, 26 Ocak 2005 00:44 tarihinde demiş ki: euro battle net te frozen throne oynayan en iyi 100 oyuncudan en az 60 ı türk ... evet blizzard ladder sistemini değiştireli dogru dolu türk girdi ama gel görki statsları 300win/298 lose hehe neyse tr de suan adam akıllı oyuncu venom,zach birde reeve sanırım ben solo dan bahsediyorum neyse konu saptı :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dogru valla pvpgn deki oyuncuların cogu türk ve baya iyi oynayanlarda var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sen ne diyon geçen yaz daha trde bizler tft bekler iken dedik karamba kasak pvpgn server ey gibi arrenged team de 24/1 adamları yenmıstık tabi o zaman fena değildik şimdi şopar olduk wow derdine gelen ezer gder ezer :PPPPPPPPP[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar