Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılda $3.60'a aylık 500GB/1Gbit BW ile VPN ve http proxy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herşeyi tekrar kontrol ettim, sorunsuz bir kurulum sonunda openvpn ile bağlanırken şöyle bir hata alıyorum: xxx.xx.xx.x disconnected
JSONDialog: Error running jsondialog, status=(5, [], ['task_for_pid(): 0x5']), stdout=[],

iOS dan bağlanıyor bu arada
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
iOS'da calisiyorsa sunucu tarafinda sorun yok demek, sorun senin makinede. Sunucu calismasa yani iOS da baglanmazdi.

Beni asar bu. Firewall aklima geliyor sadece standard olmayan bir port kullandigimiz icin ama kontrol etmissindir onu da.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.budgetvz.com

Bir de su var, dedicated ip4 veriyor. Daha pahali ama, bununla ayni performans olan versiyonu 6 euro. Gerci yine ucuz. Sadece VPN yapilacaksa gerekli degil ama.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
teşekkürler rehber için , yaptım şimdi.

bir yerde hata yaptım onu da yazayım,
public keyi bilgisayara kaydettikten sonra oradan kopyalayıp yapıştırınca olmuyor , tek satırda olması gerekiyor nanoda. direk puttygenden kopyalamak lazım.

gergenin site yayında değil herhalde , ayarları çekmiyor oradan.
Mesaj tarihi:
komiklikler :)birde 1gbit yazmışlar hahaha hahahaha hahahaahahahahah o 1gbit'ten 100 kişi girince haber verinde cabukvpn'den cabuk1gbit açayim size ;)

aha pardon şimdi kontrol ettimde 1000+ user yazmışlar hauhauhaha
Mesaj tarihi:

vpn nedir bilmiyorum
bunları kurunca ne oluyor onuda bilmiyorum
ama adam uğraşmış birilerine fayda olsun diye yazmış etmiş gereksiz deniliyor
kıskançlık dicem, alakası yok olsa olsa yetoluk olur bu.

Mesaj tarihi:
SOn dakika:
Diffie-Hellman anahtar değişim algoritmasındaki açıktan faydalanan NSA'in yıllarca HTTPS, SSH ve VPN bağlantılarını izlediği ortaya çıktı.

GERGE ne yaptıysan boşunaymış lan. AHAHAHAHAHAH
  • Yeni Oluştur...