olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Başlıkta da belirttim ekranı süre sınırlaması yapmaksızın kayıt yapabilecek bir program arıyorum. ücretli/ücretsiz olabilir (ücretsiz olması tercih sebebidir) Ara yüzü anlaşılır ve kolay olsun Sesi de kayıt etmesi şart. başka bir şey gelmiyor aklıma goolge sordum lakin tonla program ismi verdi bana. hepsini indirip kurmaktansa bir bilene danışmak daha mantıklı geldi. Varsa kullanan eden önerilerinizi bekliyorum Teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 oCam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 play claw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 shadowplay? onda zaman sınırlaması vardı galiba emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Cam Studio. süre sınırı falan yok, istediğin kalitede alırsın. http://camstudio.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 https://obsproject.com/ Asıl işi twitch falan filan ama her işi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sağ olun öneriler için hafta sonu deneyeceğim. Bu arada program oyun kaydetmekten ziyade uzaktan eğitim veren bir programda Ders kaydı yapmak için kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Msi afterburner da kaydediyodu. :P Kalite onemliyse daha yuksek kalite kaydedenler var ama yuksek kalite ile islemciye binen yuk eksponansiyel artiyor. hangisiydi unuttum, freeware bi app in kaynak kullanimi/kalite orantisi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ati kullanıyorsan kendi programı var gayet başarılı nvidia nın da muadili vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Nvidia Shadowplay. Razer in da var bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 nvidia shadowplay, zaman sınırlaması filan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ati nin de plays.tv miş adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 obs (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 obs masaustunu de kaydediyor mu? ben diyecektim bunu ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 obs güzel ama 2 ekran kartlı laptoplarda çalışmıyor.gerçi masaüstünü kaydeder gene, oyunlarda çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar