elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 liebe ben pmden konuştum adamla ya çok geç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 iş güç ve tatil karışık seyahatteydim arkadaşlar kusura bakmayın hakikaten cevapsızlık durumu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 oyunlar satıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 bloodborne ile order satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 The Last of Us Remastered Grand Theft Auto V inFamous: Second Son inFamous: First Light hepsi için ne kadar istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 hepsi için 200 lira istiyorum ama derdim oyunları satmak değil tek tek. mümkünse konsolla birlikte satmak istiyorum. bu durumda şöyle bir teklifim olacak paticik ahalisine; (donanımhaber'de falan hala yüksek fiyattan duruyor, alan olursa önceliği oraya tanıyacağım ama bu süreçte buradan müşteri çıkarsa da konuşuruz.) infamous second son ve first light, minecraft, gta 5, the last of us oyunları ile birlikte konsolu 1000 lira nakit karşılığında paticik'ten birine bırakabilirim. hadi alın vallahi nakit lazım acil. ne pis zamana denk geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Dur dur daha 500 TL Ye yok mu alan diye ağlatıcaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dayanamayıp küfür edeceksin ve bann'lanmanı izleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 1100TL'ye satmak üzereyim donanımhaber'den birine ama bunlar bir anda vazgeçebiliyor. nakit ihtiyacı da acil olduğu için buraya indirimli fiyat yazdım. insafsızlık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 1500den 1000'e inen 900'e de iner bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 oyunların promosyon disk olduğunu belirtmelisin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 zaten belirtiliyor her konuştuğum kişiye. gittigidiyor ilanında da yazıyor. neyse 900'e alacak olan olursa satmam zaten tamamen vazgeçip. hiçbir manası yok, gerçek bir enayilik örneği. 1000 lira bile öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 mascio said: fiyatı 1200 lira olarak güncelledim arkadaşlar. daha da abartmayın plnx. mascio said: UP! fiyatı 1100'e çektim. daha da inmeyi düşünmüyorum mascio said: neyse 900'e alacak olan olursa satmam zaten tamamen vazgeçip. hiçbir manası yok, gerçek bir enayilik örneği. 1000 lira bile öyle. ...... mascio said: 500 liradan bir kuruş aşağı olmaz. asdasf abi şaka bi yana 1000e verme bence. bulursun 1100-1200 arası. bazen denk geliyo 10 kişi istiyo bazende bi durgunluk oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 uaheuaheuaheu derleme süper olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 hsdgfjkdshgs evet abi resmen türk insanı pazarlığıyla ağlamasıyla satıştaki duruşumu ERİTTİ. ahsfjahf neyse satıldı arkadaşlar 1100'e. içim yandı gerçi yine ama iyi paraya satılırsa gider işlemci alırım diye gebeş gebeş konuşurken bir anda para ihtiyacı doğunca böyle oldu. yine de beklediğimden az baltaladığınız için teşekkür ediyorum dshgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar