Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizesiz Balkan Turu

kzpmaza

Öne çıkan mesajlar

Merhaba 2 haftaligina falan vize istemeyen ulkelere gitmek istiyorum.

Daha once gitmedim hic nerelere gidilir ne yapılır gidenler anlatirsa guzel olur.

bi baslikta bosna hakkinda ayrıntılı yazmis bi arkadas orasi hakkında biseyler oluştu kafamda ama diger ulkelere gidenler de varsa bilgi almak iyi olur.

sirbistan, karadag, bosna, makedonya, kosova vs vize istemeyen tum yerlere gidebilirim kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

27-28 agustos gibi cikicaz.

Taslak olarak plan şöyle, zaten ayrıntılı bisey yapmicaz çünkü ulaşım dandik olduğu icin uymuyo hic bir zaman yaptiginiz planlar demis cogu kisi.

1. gün belgrad'a inip oglene kadar dinlenip tum gun orda geziyoruz. Ertesi gun gunubirlik novisad'a gidip donucez gece de saraybosnaya gitmek icin tren ya da otobuse binicez.

3.gün sabahi saray bosnayi geziyoruz ertesi gün mostara gidiyoruz ordan da jajce (ismi boyle olmayabilir) diye selalesiyle ünlü bi yere gidip gece kotora gecicez.

5.gun sabahi kotoru gezip gece ya da ertesi gun zabljak ve durmitor adindaki milli parka gecicez. Bu park mukemmel yalniz balkanlara gidicek olanlar kesin gitsin. En fazla merak ettigim yer burasi.

sonra da ohrid uskup vs bikac sehir daha gorup uskupten donucez.

baya bisey okudum balkanlarla ilgili.

gezme plani olanlar varsa sorabilir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...