kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Merhaba 2 haftaligina falan vize istemeyen ulkelere gitmek istiyorum. Daha once gitmedim hic nerelere gidilir ne yapılır gidenler anlatirsa guzel olur. bi baslikta bosna hakkinda ayrıntılı yazmis bi arkadas orasi hakkında biseyler oluştu kafamda ama diger ulkelere gidenler de varsa bilgi almak iyi olur. sirbistan, karadag, bosna, makedonya, kosova vs vize istemeyen tum yerlere gidebilirim kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bi an vitessiz diye okudum. Dedim heralde bisikletle tur yapıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 birlikte gidelim ben de gitçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 geçen hafta makedonyaya gittim ohrid'de göle girdim cok güzel şirin bi tatil yeri sarajevo ve belgrada da gitmistim ama yaz tatillik degil ama gezersin güzel yerler karadağda budva da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ohrid de bol türk var hepsi akpli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Banada laxım böyle 1 haftalık kafa dinlemelik az maliyetli bir yurtdışı seyehati, deniz kenarı küçk bir otel olsa vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 27-28 agustos gibi cikicaz. Taslak olarak plan şöyle, zaten ayrıntılı bisey yapmicaz çünkü ulaşım dandik olduğu icin uymuyo hic bir zaman yaptiginiz planlar demis cogu kisi. 1. gün belgrad'a inip oglene kadar dinlenip tum gun orda geziyoruz. Ertesi gun gunubirlik novisad'a gidip donucez gece de saraybosnaya gitmek icin tren ya da otobuse binicez. 3.gün sabahi saray bosnayi geziyoruz ertesi gün mostara gidiyoruz ordan da jajce (ismi boyle olmayabilir) diye selalesiyle ünlü bi yere gidip gece kotora gecicez. 5.gun sabahi kotoru gezip gece ya da ertesi gun zabljak ve durmitor adindaki milli parka gecicez. Bu park mukemmel yalniz balkanlara gidicek olanlar kesin gitsin. En fazla merak ettigim yer burasi. sonra da ohrid uskup vs bikac sehir daha gorup uskupten donucez. baya bisey okudum balkanlarla ilgili. gezme plani olanlar varsa sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Varnayi gezmeyen balkanlari gordum demesin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar