Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muayene Ücreti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce reçetemle gittim eczaneye, devlet bana 48 lira muayene borcu çıkarmış. Biz böyle devlet hastanesinden randevu alıp doktora görününce ücret mi kesiliyordu yahu? Eczacı 5 senedir alınıyor diyor. Bende net bir şekilde biliyorum ki alınmadı benden.

summon dana22.
Mesaj tarihi:
Civcivhead said:

Herhangi bir eczanede sosyal güvencenle giriş yapmadıysan alamamışlardır.

abi bu ne demek. 3 kere okudum. sosyal güvencemle girş yaptığım için mi alabildiler yani?
Mesaj tarihi:
yoo alıyorlar muayene ücreti, ama devlete sorarsan sana zorla SGK sokup bedavaya mis gibi sağlık hizmeti sunuyor, hatta dış ülkeler soruyormuş yav ne güzel sağlık hizmeti var bize de yardım edin diye.
Mesaj tarihi:
yok hiç nakit ilaç almışlığım. e daha önce niye yoktu ki bu. 1-2 sene önce baya sık gittim ben, kimse para istemedi arkadaş.

sgk yazmış gerçi uzun uzun.
http://www.sgk.gen.tr/bagkur/ilac-katki-payi-ve-muayene-ucreti.html

edit ; imla.
Mesaj tarihi:
bazisi aliyor bazisi almiyor degil..almama gibi bir luksu yok .recetenin numarasini girdigi an o receteyi vermek isterse o parayi tahsil etmek zorunda..12 tl..sizin de 4 muayene birikmis..arti ilac farklari arti 4 den fazla yazildiysa kutu bari 1 tl..aile hekiminizde daha dusuk..aile hek 5 baska 12 mi neydi..

ozel zaten ohs..
Mesaj tarihi:
bana da bugün ilk kez eczanede fiş verdiler bi tane , 12 tl muayene
ücreti kesmişler bende de , '' muayene ücreti sgk ya ödenmek üzere eczane tarafından tahsil edilmektedir'' yazıyor altında da
Mesaj tarihi:
abi şimdi sağlık sistemi,n dönmesi için bir şeyler vermek lazımda

özel hastaneleri besleyecek diye yine bizi sömürüyorlar
özel hastaneye verdiğin destkle hastane açarsın yani
hasta sayısı homejen dağılınca kalite artıyor ister istemez
bu kadar tıp fakültesiyle zaten 10 seneye doktor fazlası olacak
Mesaj tarihi:
Rerore said:

abi şimdi sağlık sistemi,n dönmesi için bir şeyler vermek lazımda

özel hastaneleri besleyecek diye yine bizi sömürüyorlar
özel hastaneye verdiğin destkle hastane açarsın yani
hasta sayısı homejen dağılınca kalite artıyor ister istemez
bu kadar tıp fakültesiyle zaten 10 seneye doktor fazlası olacak

Genel sağlık sigortası diye bir şeyin varlığından bihabersin sanırım :)
Mesaj tarihi:
emeklilik sisteminin iflas ettigi bi 30 sene kadar oluyor..arti tabi fonlarda biriken paralari sayin siyasilerimiz ic edip carcur edip bu yuku hazineye atinca guzellik daha da guzellesti..

ha su anda sistemi bana versinler 10 senede kara bile geciririm ama kesin beni linc ederler..
Mesaj tarihi:
normalde 38 tl ödüyordum muayeneye şimdi 50 tl ödedim , üstüne eczanede de 12 tl muayene ücreti diye ek kestiler noluyor lan asd

hastanede de 12 tl fazlalığı sgk'ya vermek üzere tahsil edilmiştir diyor fatura da , hem eczane de hem hastanede 12 tl almışlar fazladan
Mesaj tarihi:
Grego said:

abi vermiyorduk ya bunu 2 sene önce. toplu hayal mi gördük milletçe. kollektif bilinçaltımız mı fail.

vermiyorduk eskiden yeni, eczacının almamama gibi bir şansı yok.

AKP hastane beleş gibi göstermek için eczacıları tahsildar yaptı.
  • Yeni Oluştur...