Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Az önce reçetemle gittim eczaneye, devlet bana 48 lira muayene borcu çıkarmış. Biz böyle devlet hastanesinden randevu alıp doktora görününce ücret mi kesiliyordu yahu? Eczacı 5 senedir alınıyor diyor. Bende net bir şekilde biliyorum ki alınmadı benden. summon dana22. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Herhangi bir eczanede sosyal güvencenle giriş yapmadıysan alamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ben 2 ay önce gitmiştim, ilaçları da bedava verdiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Civcivhead said: Herhangi bir eczanede sosyal güvencenle giriş yapmadıysan alamamışlardır. abi bu ne demek. 3 kere okudum. sosyal güvencemle girş yaptığım için mi alabildiler yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ya daha önce gittim almadılar dedin ya, ilaçları sosyal güvenceyle değil de parayla aldıysan ondan alamamışlardır. Birikiyo hepsi toplu alıyolar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yoo alıyorlar muayene ücreti, ama devlete sorarsan sana zorla SGK sokup bedavaya mis gibi sağlık hizmeti sunuyor, hatta dış ülkeler soruyormuş yav ne güzel sağlık hizmeti var bize de yardım edin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ilaçla bir alakası yok bu arada bu ücretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yok hiç nakit ilaç almışlığım. e daha önce niye yoktu ki bu. 1-2 sene önce baya sık gittim ben, kimse para istemedi arkadaş. sgk yazmış gerçi uzun uzun. http://www.sgk.gen.tr/bagkur/ilac-katki-payi-ve-muayene-ucreti.html edit ; imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 önceden yoktu her yıl artarak alıyorlar artık aile hekimlerinden kesiliyor mu.0? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 muayaneyi hastane değil eczane kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yeşil kart alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 evet, eczane kesince ayrı bi kıllanmalı. bazısı alıyor diyor bazısı almıyor, neye göre kime göre anlamadım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bazisi aliyor bazisi almiyor degil..almama gibi bir luksu yok .recetenin numarasini girdigi an o receteyi vermek isterse o parayi tahsil etmek zorunda..12 tl..sizin de 4 muayene birikmis..arti ilac farklari arti 4 den fazla yazildiysa kutu bari 1 tl..aile hekiminizde daha dusuk..aile hek 5 baska 12 mi neydi.. ozel zaten ohs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 simdi cikmasinin sebebi ..o gun muayene oldugunda ilaci hemen alabiliyorsun ama ucretin dusmesi zaman aliyor..yani bugun muayene dusmez 1 ay sonra cikar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 abi vermiyorduk ya bunu 2 sene önce. toplu hayal mi gördük milletçe. kollektif bilinçaltımız mı fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Grego said: abi vermiyorduk ya bunu 2 sene önce. toplu hayal mi gördük milletçe. kollektif bilinçaltımız mı fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bana da bugün ilk kez eczanede fiş verdiler bi tane , 12 tl muayene ücreti kesmişler bende de , '' muayene ücreti sgk ya ödenmek üzere eczane tarafından tahsil edilmektedir'' yazıyor altında da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 abi şimdi sağlık sistemi,n dönmesi için bir şeyler vermek lazımda özel hastaneleri besleyecek diye yine bizi sömürüyorlar özel hastaneye verdiğin destkle hastane açarsın yani hasta sayısı homejen dağılınca kalite artıyor ister istemez bu kadar tıp fakültesiyle zaten 10 seneye doktor fazlası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Rerore said: abi şimdi sağlık sistemi,n dönmesi için bir şeyler vermek lazımda özel hastaneleri besleyecek diye yine bizi sömürüyorlar özel hastaneye verdiğin destkle hastane açarsın yani hasta sayısı homejen dağılınca kalite artıyor ister istemez bu kadar tıp fakültesiyle zaten 10 seneye doktor fazlası olacak Genel sağlık sigortası diye bir şeyin varlığından bihabersin sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 emekli sayısı ve maaşları artıyor hastane manyağı insanlar var ilaç ve cihaz ithalata bağlı sistemin dönmeyeceği bakkal hesabıyla bile belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 emeklilik sisteminin iflas ettigi bi 30 sene kadar oluyor..arti tabi fonlarda biriken paralari sayin siyasilerimiz ic edip carcur edip bu yuku hazineye atinca guzellik daha da guzellesti.. ha su anda sistemi bana versinler 10 senede kara bile geciririm ama kesin beni linc ederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sadece acilde muayene olduysan alınmıyor onun dışında özele de gitsen alıyorlar muayene ücreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 normalde 38 tl ödüyordum muayeneye şimdi 50 tl ödedim , üstüne eczanede de 12 tl muayene ücreti diye ek kestiler noluyor lan asd hastanede de 12 tl fazlalığı sgk'ya vermek üzere tahsil edilmiştir diyor fatura da , hem eczane de hem hastanede 12 tl almışlar fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 belediye ücretsiz bakıyor para yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Grego said: abi vermiyorduk ya bunu 2 sene önce. toplu hayal mi gördük milletçe. kollektif bilinçaltımız mı fail. vermiyorduk eskiden yeni, eczacının almamama gibi bir şansı yok. AKP hastane beleş gibi göstermek için eczacıları tahsildar yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar