jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eet bende ozendım gelemedım adaya bari toplanıp karting yapalım tuzla derim ben (hem bızım ora ::) hem gelin 5 dk sı 6 mılyon hemde en ıyı pist bide gıderız koftecıye -filizler aka. en iyi koftecı yer eder az dolsır bıseyler yaparız sızı malıkaneme gotururum .. :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gelcen tabi i$in ne :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Abi O 5 dakikalık kartinge vericeğimiz paraları üst üste koysak 5 tane daha piknik yaparız[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Beyler bu kadar çok buluşma vs yaparsanız işin büyüsü kaçar. Berk in dedigi gibi galiba..[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bnn ya :) ba$latmayın buyuye fılan ben ınanmam hacıya hocaya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 her gelmeyen için bi kere toplanırsak ne olur bizim halimiz? Her seferinde biz ödüyoruz her gelmeyen tek kere ödüyor.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 07 June 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 PATİCİK AZDI DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 15.000 Kişi(*) dile kolay Bone'nin yalancısıyım sayı bakımından[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 estel zaten senı arabalara almazlar :) $aka ha.. alınma yane fotonu gordumde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: White_Rakkad, 07 June 2003 23:18 tarihinde demiş ki: PATİCİK AZDI DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. o kadar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 eyi be sizi azdıranda kabahat zxaten :) gelmezsenız gelmeyın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bizde adaya gitmeyenlerle gideriz..[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 izmirde olsanız kesin yapardım. hem 15 dksı 10 milyon burda. off izmirlileri ayarlamalı ya.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 5 dk 6 mılyon 10 dk 15 milyon vs.. ohannesburg sallayın bence anca Urza verir o parayı bi saat biner..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi o paraya kaç lt benzin alıyosun kazık lan türkiyedeki kartink[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: UrZa, 08 June 2003 02:43 tarihinde demiş ki: arcane bu arada o matematikle össye felamn girersen sonunculuğa oynarsın 6+6=15 dimi?:) 12 olur fazla turdan adam 10 milyon yapar 15 deil! kırocum canım benim öylesine yazdım vs ekledim falan, hatta kendim de farkettim yazarken silmeye üşendim senin gibi atlayan olacağını hesaba katmadım önemli olan pahalı olması tabii sen basamadın :) neyse doom günü çocuu olmana veriyorum affediyorum seni :P[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Gidecekseniz.. Tavisyelerim var... Mutlaka Gebze dekine gidin official dır..(M.S orda yarışmıştır.) Bende yarıştım ki kaza yaptım kaburgam çatladı... Olayı annatım.. Direksiyon kitlendi panik ben ve küt duvara.. İçinden uç kaburganı ez..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ehu cok pahalı ama yaf 5 dakka nedır ki bindin mi en az bi yarım saat tur atmak lazım. sponsor arıom sponsor bulursam gelir bi saat takılırım. ultratv bize sponsor olsun onun icin yarışalım :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 harbi yuh ama çok pahalı yani olmaz öyle şey... 5 dakka nedir abi dalga geçer gibi :)[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 10dakka yetiyo ya inince zaten sallantıdan tren çarpmışa dönüyon:D ama sponsor ii fikir kedi utv ile konuşsun 3 saat de binerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 gebze dedgın tuzla ya gelın sonra gıder koftecıye sıze manyaq kofteer yedırtıtrırım fılan takılırız sonra gıderız sahıle vs.. vs.. ama sız bılırsınız 15 dk yetıyo zaten ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ohoo çok pahalı be hoca[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 len olm siz bana 5 m verin bizim arkın arabayla 10 dk gezin :) hem bak size özel hediyelerimizde olur :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 o fiyata paintball yaparız daha eğlenceli olur.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Kedi sende bu ultratv yi iyi sömürmeye başladın, site, radyo, karting falan :P[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar