dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu topikten sonra ben de toprak kokusu almaya başladım asdfg, sonra anneme sordum ya bir acayiplik var mı sence diye, toprak kokuyor galiba dedi. yer maltepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ee bu arada benden duymus olmayin ama..ufaktan ishal bulanti kusma filan baslarsa endiselenmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ankarada senelerdir yazın sular kesilirdi bu sene bişey yok neyse ki su çok güzel bekleriz pic unrelated http://odatv.com/images/resimler/image004%2855%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 smyrnas said: dana22 said: eskisehir gifted ya..kaplica var..sahane temiz su var..aydinlik yonetim var..bilincli halk var..imkan olsam yasayacagim yerlerden biri.. valla eskişehirde 860k nüfusun %36 sı akp li Bu mu bilinçli halk? esk. Universite olmasa bildigin leşş. okadar barlar sokagı bilmemne falan övdüler durdular heads harici rock ve türevlerini çalan grup ve mekan bulamadık.Alış veriş konusuna hiç girmeyecem millet alış verişe ankaraya gidiyor la. ufak yerin derdi de büyük oluyor tabi :) ülkede nüfusunun %36'sı ak partili olmayan kaç tane il var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 kaç tane olup olmadıgı önemli degil. Kafa kafaya olması önemli esk. için. 860k lık nüfusa ragmen %3-4 farkla alıyorsan o bilinçli halkta bir sıkıntı var demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 gecen yazda yosun kokusu çektik 2 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar