Akegata Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Merhaba arkadaşlar, Sahip olduğum Battle.Net hesabımı satmak istiyorum. Hesapta WoW + tüm ek paketleri ve Diablo III + ek paketi bulunmaktadır. WoW hesabımda 100 lvl herhangi bir karakter yoktur, 90+ seviyede bir kaç karakter olması lazım diye hatırlıyorum (çok uzun bir süredir oynamadığım için tam hatırlayamıyorum). Hesabın ilk sahibi benim, mail bilgilerini değiştirebiliriz, bunun dışında gizli soru cevabı, kullanılan ad soyad vs. her şeye elbette ki sahip durumdayım. İstenilirse, daha sonra sorun olmaması adına kimlik fotokopisi de verebilirim. Fiyat: 100TL dir. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir, [email protected] adresine mail atabilir ya da Skype adresini buradan paylaşabilir. Teşekkürler, iyi oyunlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Fiyatı 85TL olarak değiştiriyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Hesap satılmıştır, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Forum dışı satılmıştır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 yok ben aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 diablo için alınırdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar