Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2016

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

uzun zamanlardır gördüğüm en antipatik SI çalışanı kızılelma yalnız.

Oyunu her kötüleyene "sen kötüsün asıl git aynaya bak" demek nasıl bir mantıktır

Koskoca manajerlik oyununun en büyük özelliği "yeni yeni rivalryler yaratabiliyoruz"

herhalde 15 satır kod yazıp eklemişlerdir
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

ne olduğunu bilmiyorum ama aynı zevki vereceğini sanmıyorum, 200-300 insanlı server aile gibi olmuştu yıllarca hindistanlı çocuk, ingiliz dede, ispanyol apaçi, hollandalı doktoru falan. 2011'de patladı ama ordan hala insanlar fb listemde konuşuyoz

Ayrı bir zevkti bu. Adebayor oyunun en iyisiydi galiba ^^

Açık arttırma vardı ne sevinirdik kazanınca, bazen de düşünürdük nasıl ödüyücem bu maaşı diye asda
Sosyal ağlarda paylaş

rakipsizlik her sektörde ve işte olduğu gibi burada da kötü etki yaptı. Tıpkı NBA 2K serisi falan gibi ya da PES'in yıllarca kendini geliştiremeyip, FIFA'nın gelip çok rahat tokatlaması gibi...

Yeni bir menejerlik serisi gerekiyor. Şuan direkt olarak FM kadar oturmuş bir maç motoru ile çıkacak bir menejerlik oyunu piyasayı bayağı alır götürür.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Silphatos said:

ne olduğunu bilmiyorum ama aynı zevki vereceğini sanmıyorum, 200-300 insanlı server aile gibi olmuştu yıllarca hindistanlı çocuk, ingiliz dede, ispanyol apaçi, hollandalı doktoru falan. 2011'de patladı ama ordan hala insanlar fb listemde konuşuyoz

Ayrı bir zevkti bu. Adebayor oyunun en iyisiydi galiba ^^

Açık arttırma vardı ne sevinirdik kazanınca, bazen de düşünürdük nasıl ödüyücem bu maaşı diye asda

adebayor, agüero, fernando torres baya iyiydi. bunlardan biri takımındaysa şampiyonlukları süpürüyodun zaten asd

o maaş olayı da fenaydı, hayvan gibi maaş basıp alıyodun sonra bütçenin %90'ı bi adama bağlı kalıyodu. millet batıp res çekiyodu falan ahuehuae, ben hiç batmadım ama her boku kazandım 15 20 sezon süren serverda
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

kizillelma said:

http://www.wearethemanagers.com

Çok hoş bir sayfa.
Videoların tümü izlenmeye değer.

altta sigames yazmasaydı daha iyi olurdu be kizillelma.. En azından viral reklam derdik...

sigames'de mi calisiyorsun harbi ?

Hayır.
Kalbimin bağlı olduğu bir dünyayı bana çok uzun yıllardır veren bir oyun bu. Daha CM döneminden beri.
O sayfada anlatılanları farklı dönemlerde yaşadım. Hala yaşıyorum.
Asla kazanma hırsı olmadan yolculuğun tadını çıkararak oynadığım bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...