kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Mourinho Everton müsabakası öncesi save almadığı için pişman Everton 3 - 1 Chelsea Topa sahip olma %61 Chesea Köşe vuruşlarında 14 / 7 Chelsea önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 para vermeyin şu oyuna dalga geçiyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 uzun zamanlardır gördüğüm en antipatik SI çalışanı kızılelma yalnız. Oyunu her kötüleyene "sen kötüsün asıl git aynaya bak" demek nasıl bir mantıktır Koskoca manajerlik oyununun en büyük özelliği "yeni yeni rivalryler yaratabiliyoruz" herhalde 15 satır kod yazıp eklemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 evet, tek dayanak noktası oyuncunun kötü oynuyor olması kaldı çünkü. oyun o derece başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Silphatos said: ne olduğunu bilmiyorum ama aynı zevki vereceğini sanmıyorum, 200-300 insanlı server aile gibi olmuştu yıllarca hindistanlı çocuk, ingiliz dede, ispanyol apaçi, hollandalı doktoru falan. 2011'de patladı ama ordan hala insanlar fb listemde konuşuyoz Ayrı bir zevkti bu. Adebayor oyunun en iyisiydi galiba ^^ Açık arttırma vardı ne sevinirdik kazanınca, bazen de düşünürdük nasıl ödüyücem bu maaşı diye asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 fm 2014 mu 15 mi aldim en son 3 dakika gametime ile oyuna veirlen para/oynanan sure alaninda kendi all-time low rekorumu yarattim neden boyle les oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 rakipsizlik her sektörde ve işte olduğu gibi burada da kötü etki yaptı. Tıpkı NBA 2K serisi falan gibi ya da PES'in yıllarca kendini geliştiremeyip, FIFA'nın gelip çok rahat tokatlaması gibi... Yeni bir menejerlik serisi gerekiyor. Şuan direkt olarak FM kadar oturmuş bir maç motoru ile çıkacak bir menejerlik oyunu piyasayı bayağı alır götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 pes nasıl kendini geliştiremedi ya, gayet de geliştirdi. millet yeniliklerine resmen yetemediği için ağlayıp zırladı. yıllardır fifa oynamadım şu an kıyaslamasını yapamam ama pes de kendini geliştiremedi demek baya komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 k1nJo said: yıllardır fifa oynamadım cevap burada saklı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 pes'in gelişip gelişmediği benim fifa oynamamamda saklı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 halbuki mallık bende, fifa oynasam hiç bunlar olmayacaktı. yıllardı konami'yi yakmışım ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Masticore said: Silphatos said: ne olduğunu bilmiyorum ama aynı zevki vereceğini sanmıyorum, 200-300 insanlı server aile gibi olmuştu yıllarca hindistanlı çocuk, ingiliz dede, ispanyol apaçi, hollandalı doktoru falan. 2011'de patladı ama ordan hala insanlar fb listemde konuşuyoz Ayrı bir zevkti bu. Adebayor oyunun en iyisiydi galiba ^^ Açık arttırma vardı ne sevinirdik kazanınca, bazen de düşünürdük nasıl ödüyücem bu maaşı diye asda adebayor, agüero, fernando torres baya iyiydi. bunlardan biri takımındaysa şampiyonlukları süpürüyodun zaten asd o maaş olayı da fenaydı, hayvan gibi maaş basıp alıyodun sonra bütçenin %90'ı bi adama bağlı kalıyodu. millet batıp res çekiyodu falan ahuehuae, ben hiç batmadım ama her boku kazandım 15 20 sezon süren serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Miles Jacobson @milesSI When approached by another club, managers have an option to have a private chat with players and staff regarding the move #FM16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 staff'da vardı zaten 2015'de, player'da yoktu. sonuçta player satışı sizin elinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 adam şunu twitter ına yazmaya utanmıyor özellik diye. agility 18 acc 19 pace 18 pişkinlik 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://www.wearethemanagers.com Çok hoş bir sayfa. Videoların tümü izlenmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 çok fıstık atasım geldi hala yasak mı fıstık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 @milesSI can you imagine how awesome #FM on the iPad Pro will be!!!!!! Can't wait for #FM16 dude new features look awesome! @iJamesLee it'll be #FMT16 on the iPad Pro James :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kizillelma said: http://www.wearethemanagers.com Çok hoş bir sayfa. Videoların tümü izlenmeye değer. altta sigames yazmasaydı daha iyi olurdu be kizillelma.. En azından viral reklam derdik... sigames'de mi calisiyorsun harbi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Masticore said: kizillelma said: http://www.wearethemanagers.com Çok hoş bir sayfa. Videoların tümü izlenmeye değer. altta sigames yazmasaydı daha iyi olurdu be kizillelma.. En azından viral reklam derdik... sigames'de mi calisiyorsun harbi ? Hayır. Kalbimin bağlı olduğu bir dünyayı bana çok uzun yıllardır veren bir oyun bu. Daha CM döneminden beri. O sayfada anlatılanları farklı dönemlerde yaşadım. Hala yaşıyorum. Asla kazanma hırsı olmadan yolculuğun tadını çıkararak oynadığım bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Yıllardır hayal ettiğim özellik eklenmiş. Oyuncularını seven hocalar memnun. https://mobile.twitter.com/milesSI/status/645984355400183808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 yok yok kesin SI çalışanı, yıllarca beklenen özellik neymiş ki diye bakayım dedim. "condition bar" .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 peki bir SI çalışanı aynı oranda bf4 niye övsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kamufle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bence bingildak'ın tahtına göz dikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar