roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 KHaRoN said: O tarz pis islerin hepsini ben de dyson dc32 ye yaptirdim son 5 senedir. Hala kudretli ve temiz gozukuyor. Makul fiyatli olsa air multiplier , ve airblade falan da alicam, oyle fanboyum. hahah aynı ben. abi air multiplier ne gereksiz bir cihazdır. serinletmesine değil sırf artisliğine alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bu air multiplier a ben çok baktım da o fiyat yanına bile yaklaşılanabilinir degil. 2 tane bundan aldım çok menunum Çok degişik bir yapısı var bilindik pervanelerden sanki tavan pervanesi gibi. Başda agrıtmıyor en azından benimkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 air multiplier'ın olayı vantilatör olması değil zaten. süs eşyası gibi düşün sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Rerore said: dyson iyi vakumlamıyor plastiği de tam kırılacakmış kıvamında biraz daha kalın kesit kullanmaları lazım dyson fabrikasındaki quality assurance videolarını bi izle. öndeki şeffaf hazneyi adamlar 1000 kere yere çalıyor, hortumu 1000 kere kıvırıp bırakıyor. hortumu ben de evde denedim merakımdan, katladıkça katladım, ezdim büktüm, üzerine dumbell koydum, bi bıraktım tak eski halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 taşıyıcı sap mesela kırılmaya müsait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar