Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl kilo alınır?

masa

Öne çıkan mesajlar

kizillelma said:

100 gr protein. Tam bir saçmalık.
Sak'ın haaaa.

Günlük protein alımı asla ama asla 1 gr kilogramı aşmamalı.
Hatta 0.8 gr kilograma tavsiye eden fizyologlar ve nefrologlar var.

Eeeeee.. Alanlar var sadece bahane.
Böbrekleriniz ve KC iniz iflas edince alınır yaaaaaaaaa diye dolananlar size yardım etmeyecek.

Lütfen.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

108

Senin klasik tıp kitaplarına göre ( Merck Manual gibi) günlük Alman gereken protein miktarı
106 * 0,8 = 84.8 gram
Yani 0,8 gram kilogram.
Bunu 1 gram kilogram olarak tavsiye edenler var.

Bunun aşılması Yük olarak adlandırılır.
Alacaksan yani profesyonel spor yapacaksan testler yapmalı ve bu testleri belli Aralık'lar ile tekrarlaman Şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

kizillelma said:

100 gr protein. Tam bir saçmalık.
Sak'ın haaaa.

Günlük protein alımı asla ama asla 1 gr kilogramı aşmamalı.
Hatta 0.8 gr kilograma tavsiye eden fizyologlar ve nefrologlar var.

Eeeeee.. Alanlar var sadece bahane.
Böbrekleriniz ve KC iniz iflas edince alınır yaaaaaaaaa diye dolananlar size yardım etmeyecek.

Lütfen.

:D

eskiden çok uğraştım bu tarz adamlarla da birini debunk ediyosun öbürü geliyo. en sonunda yoruldum bıraktım ya. 1 gr/kg max, asla ağırlık çalışma falan demiş şimdi. makalelerle gelsem wotları döşesem 2 hafta sonra başka biri çıkacak
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

o değilde nefrolog ne lan warlock un yeni talent agacımı

Nefroloji ve Nefroloji Uzmanları (Nefrologlar)
Nefroloji,
böbrek hastalıkları konusunda ek uzmanlık eğitimi almış iç hastalıkları uzmanlarının çalıştığı hekimlik alanıdır. Böbrek hastalıkları alanında özelleşmiş hekimlik hizmeti sunan uzmanlara da "nefrolog" adı verilir. Bir nefrolog önce iç hastalıkları (dahiliye) eğitimini tamamlar ve iç hastalıkları uzmanı olur, daha sonra eğitimini sürdürerek nefroloji uzmanı (nefrolog) olur. Nefroloji alanındaki ikinci eğitim en az iki yıl sürer ve bu süre zarfında böbrek hastalıklarının vücut ve değişik organlar üzerine olan etkileri konusunda ayrıntılı bilgi ve beceri donanımı edinilmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

63 kilodan 83 kiloya çıkmış biri olarak yaptığımı söyliyim

bodybuilding + öküz gibi yemek = fit kilo alma

benim yediklerim hep değişiyor ama güzelce ne yemen gerektiğini spor genel'de jaeger'in bulk günlüğü başlığında okuyabilirsin. aynısını yapamasan bile benzer şekilde ye başarılı olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...