Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 kizillelma said: 100 gr protein. Tam bir saçmalık. Sak'ın haaaa. Günlük protein alımı asla ama asla 1 gr kilogramı aşmamalı. Hatta 0.8 gr kilograma tavsiye eden fizyologlar ve nefrologlar var. Eeeeee.. Alanlar var sadece bahane. Böbrekleriniz ve KC iniz iflas edince alınır yaaaaaaaaa diye dolananlar size yardım etmeyecek. Lütfen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 1gr kilogram ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Jeeztro said: 1gr kilogram ne lan Jaeztro Sen kaç kilosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 108 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Jeeztro said: 108 Senin klasik tıp kitaplarına göre ( Merck Manual gibi) günlük Alman gereken protein miktarı 106 * 0,8 = 84.8 gram Yani 0,8 gram kilogram. Bunu 1 gram kilogram olarak tavsiye edenler var. Bunun aşılması Yük olarak adlandırılır. Alacaksan yani profesyonel spor yapacaksan testler yapmalı ve bu testleri belli Aralık'lar ile tekrarlaman Şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Jaegerjaquez said: kizillelma said: 100 gr protein. Tam bir saçmalık. Sak'ın haaaa. Günlük protein alımı asla ama asla 1 gr kilogramı aşmamalı. Hatta 0.8 gr kilograma tavsiye eden fizyologlar ve nefrologlar var. Eeeeee.. Alanlar var sadece bahane. Böbrekleriniz ve KC iniz iflas edince alınır yaaaaaaaaa diye dolananlar size yardım etmeyecek. Lütfen. :D eskiden çok uğraştım bu tarz adamlarla da birini debunk ediyosun öbürü geliyo. en sonunda yoruldum bıraktım ya. 1 gr/kg max, asla ağırlık çalışma falan demiş şimdi. makalelerle gelsem wotları döşesem 2 hafta sonra başka biri çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 gram kilogram ne ya 100 gr ya da 0,1 kg diyeceksin kimsnein proteinine de kimse karışamaz mide kontrol ediyor zaten, fazla ete abanırsan ertesi gün miden kalkıyor et görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Akşam bi kalf fotosu atiim sana sinirin geçsin edit: tilime gelsin http://i.imgur.com/a2X1OKB.jpg http://i.imgur.com/xw5UIcg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 o değilde nefrolog ne lan warlock un yeni talent agacımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bacaklarin yapisal bir problemden oturu mu oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 yok sende olmayan şey işte. yetoluğundan sana öyle geliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 dalga geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 gainer olarak Hardline Progainer nasıl sizce uyumadan önce de kullanılır gibi?? bende acayip zayıfladım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Jaegerjaquez said: o değilde nefrolog ne lan warlock un yeni talent agacımı Nefroloji ve Nefroloji Uzmanları (Nefrologlar) Nefroloji, böbrek hastalıkları konusunda ek uzmanlık eğitimi almış iç hastalıkları uzmanlarının çalıştığı hekimlik alanıdır. Böbrek hastalıkları alanında özelleşmiş hekimlik hizmeti sunan uzmanlara da "nefrolog" adı verilir. Bir nefrolog önce iç hastalıkları (dahiliye) eğitimini tamamlar ve iç hastalıkları uzmanı olur, daha sonra eğitimini sürdürerek nefroloji uzmanı (nefrolog) olur. Nefroloji alanındaki ikinci eğitim en az iki yıl sürer ve bu süre zarfında böbrek hastalıklarının vücut ve değişik organlar üzerine olan etkileri konusunda ayrıntılı bilgi ve beceri donanımı edinilmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 zayıf kal nolucak ki şişman olmaktan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bu heriflerş hep şişman oldukları içinm spor yapıyoralr yoksa ne işleri olucak OYUNA GELME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Bir de "Kilo Nasıl Alınır?" olacaktı orada bile hata var yani işin zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sanssizsansli said: yok sende olmayan şey işte. yetoluğundan sana öyle geliyo :p yeto dediğin için laf çakıcaktım da sondaki ":p" yi görünce gülümsedim. kerkenez seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 63 kilodan 83 kiloya çıkmış biri olarak yaptığımı söyliyim bodybuilding + öküz gibi yemek = fit kilo alma benim yediklerim hep değişiyor ama güzelce ne yemen gerektiğini spor genel'de jaeger'in bulk günlüğü başlığında okuyabilirsin. aynısını yapamasan bile benzer şekilde ye başarılı olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kilo verme/alma duzenli egzersizle yapılırsa saglikli olur yoksa abidik diyetlerle birden 4-5 kilo alıp/verirsen bi sonraki aya patlak verir bunye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 60->63 yapmıştım ramazan da eridi şimdi 61e çıktı bisikletle baldırları şişirip 62 yaparım ama bu seferde pantollar sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 baldir baldir diyosun da baldir o dedigin yer degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sdfsdf hakkaten çok yanlış biliyormuşum vastus lateralis http://files.onlyimage.com/premium/previews/155/high-resolution-concept-or-conceptual-3d-human-anatomy-and-muscle-isolated-on-white-background-as-a-metaphor-to-body-tendon_155421128.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar