Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam Karışık - İş Sancısı

Esau

Öne çıkan mesajlar

Hukuk mezunuyum ancak ne yazık ki yaptığım iş itibariyle avukatlıkla pek alakam olduğunu söyleyemem, bu şekilde devam edip iki sene sonra büro açarsam tecrübe yine sıfır olacak, ha büro açmak kolay mı, çok zor ve çok çalışmak gerekiyor, ama daha özgürsün işte. Neyse ben motivasyonumu buldum zaten, hayırlısı diyorum. Herkese iş hayatında başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sipey çok haklısın :D ama bir sor bakalım, neden? Dediğim gibi benim aslında burada baya hesabım var, ne yazık ki çoğu çocukluk hesabıydı, ultima dönemleri falan... Onları da hatırlamıyorum bile. O dönemlerde böyle değildim (şiirler hikayeler falan bile göndermiştim, o mesajlara hiç bakmadım çünkü hepsi lisede yazılmış şeylerdi) Bu hesap 2011 kayıtlı olabilir ancak ben sanırım 2003- 2004'ten beri burayı biliyorum. Üniversite yıllarında internetten biraz koptum, hatta ekşi sözlük üyelik talebim dahi kabul olmuştu, ne kadar çok istiyordum ama sonra hesabı arkadaşa devrettim. Yani bu tamamen bakış açımın değişmesi ile alakalı bir durum, yoksa Paticik kaliteli bir topluluk.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

ne buldun motivasyon olarak

- Yurtdışıyla sürekli bağlantı halinde olmam benim için artı, bunu kolay kolay bulamayabilirim

- Çalışanlardan yana hiç sıkıntım yok, hepsi iyi gözüküyor.

- Maaş başlangıç için iyi.

- En önemlisi ise ailemin ekonomik durumu iyi fakat tüm aile fertleri binbir zorluktan geçerek çalıştılar, bugün rahatlamış vaziyetteler. Bense ilk baştan pes ediyorum, biraz da onlara karşı saygılı olmam gerekiyor, biraz daha sabretmek lazım.

- Öncelikle kendimi göstermek benim için daha iyi olacaktır, sonrasında taleplerimi dile getireceğim. Tanıdık birinin yanında çalışıyor olsam sanırım böyle yapamazdım ama işi tamamen kendi çabamla kariyer.net ten buldum ve üzerimde bu açıdan baskı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Esau said:

elesso said:

ne buldun motivasyon olarak

- Yurtdışıyla sürekli bağlantı halinde olmam benim için artı, bunu kolay kolay bulamayabilirim

- Çalışanlardan yana hiç sıkıntım yok, hepsi iyi gözüküyor.

- Maaş başlangıç için iyi.

- En önemlisi ise ailemin ekonomik durumu iyi fakat tüm aile fertleri binbir zorluktan geçerek çalıştılar, bugün rahatlamış vaziyetteler. Bense ilk baştan pes ediyorum, biraz da onlara karşı saygılı olmam gerekiyor, biraz daha sabretmek lazım.

- Öncelikle kendimi göstermek benim için daha iyi olacaktır, sonrasında taleplerimi dile getireceğim. Tanıdık birinin yanında çalışıyor olsam sanırım böyle yapamazdım ama işi tamamen kendi çabamla kariyer.net ten buldum ve üzerimde bu açıdan baskı yok.

ne iş yaptığını söylersen yarımcı olabiliriz (:D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...