Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 KuddusiMavra said: ailenin durumu iyi ise, sana destek çıkacaklarsa (artık mesleğin ne ise, yazmamışsın,görmedim ben)madem özgr ruhlu bir arkadaşımızsın,deneme-yanılma usulü atıl kendi işini yap... yoksa da ücretli çalışacaksın birader,9-18 çalışmak sana neden bu kadar koyuyor? kendi işin olduğunda 7 gün 24 saat çalışacaksın. filmlerde falan akşama kadar yan gel yat osman, akşam barda kızı kap osman, kızla bardan çıkarken tek kolluda 15 bin dolar kazan osman yok öyle gerçek hayatta. Ha böyle de, lafım yok eleştiri de olsa en azından ciddi yaklaşmışsın tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Seru said: welcome to paticik. kurayla mı çektin siteyi, illa burdaki guruhu biliyo olman lazım. Paticik te sanırım 8 hesabım var sadece bunu hatırlıyorum. İlk 14 yaşında falan kayıt olmuştum o hesaplardan biriyle Ultima muhabbetleri içindi. Ortamı biliyordum ama herkes büyüdü artık diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Birader ne iş yapıyorsun söylesene hasta mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 özellikle yapıyor sallamayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Altı üstü bir ofiste oturup bir şey yapıyor, neyin kafası anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ozgur ruhluymus iste, ormanlarda agactan agaca atlamasi lazim, ofis bogar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ilk mesajı okudum. tavsiyem iş arkadaşların ile diyaloga girmen yönünde. sonuçta onlar da hayatının bir parçası, tek başına pc başında 9 saat oturursan herhalde kafayı yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Esau said: Bence gereksiz tartışmaktansa 9-18 arası çalışma üzerinde duralım, çünkü benim sıkıntım bu noktada. Ama burada nedense sidik yarışı haline sokmaya çalışıyorsunuz? memur ol 8-5 çalış, işten erken çıkmak avantaj sağlıyor kendi işin değilse 9-18'e çare yok ya da part time koparmaya çalışcan iş olmadığı zaman iş yerinde bilg. başında boş boş oturmaktan zevk almayanlar için öğretmenlik, akademisyenlik ya da imamlık dişında bol boş vakti olan iş kolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bende o kapatılma duygusunu çok iyi biliyorum gerçekten berbat hatta haftanın 5 günü onu yaşamak off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Seru said: ilk mesajı okudum. tavsiyem iş arkadaşların ile diyaloga girmen yönünde. sonuçta onlar da hayatının bir parçası, tek başına pc başında 9 saat oturursan herhalde kafayı yersin. Aslinda diyalog kuruyorum, zaten gun icinde illa diger departmanlara gitmem gerekiyor orada sohbet oluyor ve oglen 1 saat yine yemekte sohbet ediyoruz. Ama benim calistigim katta tek ben varim ve arada 2 kat var. Neyse en iyisi biraz daha sabredip yukaridaki arkadasin dedigi gibi zamanla part-time a isi cevirmeye calismak. Iyi aksamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ne is yapion B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 cevirmenlik yapmis askerde ama tam olarak ben de cozemedim soylersen kimse yazmaz bu topige sakın soyleme öm at bana kudursunlar akhsdgjlahdvlsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Zannedersem arkadas pezevenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Senko ahahahaha adamı bıraktım senkoyu izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 avukat işte ya amma kastınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 senkoya dert olmuş adam 25 de işe mi başlayamadı nedir biri senkoyu çözsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 5 sayfa paticiki resistlemek kolay bişey değil, reel yaşamda başarısız ve mutsuz olabilirsin ama 5. sayfada hala işini söylemeyerek muhabete devam edebiliyor olmak bence sana bir madalya kazandırmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bilgi işlem de çalışıyor işte tek başına sömürüyor interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ya 5 dakika stalkladım öz geçmişi çıktı adamın sdfg yüksek lisans aracı firması vs çalıştığı yer cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 senko said: ne is yapion B)- 5 sayfa dönmüş. Şu sorunun cevabını vermediğine göre sen bizle maytap geçiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 çalışma hayatına yeni girmiş yeto, biri de çıkıp kes sesini köle dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Başkent üniversitesi hukuk mezunu. İngiltere'de master yapmış (Londra-Kingston). Muhtemelen şuanda bir avukatın yanında yancılık yapmakta. Bunu saklayacak ne vardı anlamadım. Hayırlı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bütün topiğin bi i accidentally the whole thing vakası olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 25 cok gec yata yata karpuzu buyutmussun tabi zor gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar