Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam Karışık - İş Sancısı

Esau

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

ailenin durumu iyi ise, sana destek çıkacaklarsa (artık mesleğin ne ise, yazmamışsın,görmedim ben)madem özgr ruhlu bir arkadaşımızsın,deneme-yanılma usulü atıl kendi işini yap...
yoksa da ücretli çalışacaksın birader,9-18 çalışmak sana neden bu kadar koyuyor? kendi işin olduğunda 7 gün 24 saat çalışacaksın.
filmlerde falan akşama kadar yan gel yat osman, akşam barda kızı kap osman, kızla bardan çıkarken tek kolluda 15 bin dolar kazan osman yok öyle gerçek hayatta.

Ha böyle de, lafım yok eleştiri de olsa en azından ciddi yaklaşmışsın tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

welcome to paticik. kurayla mı çektin siteyi, illa burdaki guruhu biliyo olman lazım.

Paticik te sanırım 8 hesabım var sadece bunu hatırlıyorum. İlk 14 yaşında falan kayıt olmuştum o hesaplardan biriyle Ultima muhabbetleri içindi. Ortamı biliyordum ama herkes büyüdü artık diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Esau said:

Bence gereksiz tartışmaktansa 9-18 arası çalışma üzerinde duralım, çünkü benim sıkıntım bu noktada. Ama burada nedense sidik yarışı haline sokmaya çalışıyorsunuz?

memur ol 8-5 çalış, işten erken çıkmak avantaj sağlıyor

kendi işin değilse 9-18'e çare yok
ya da part time koparmaya çalışcan

iş olmadığı zaman iş yerinde bilg. başında boş boş oturmaktan zevk almayanlar için
öğretmenlik, akademisyenlik ya da imamlık dişında bol boş vakti olan iş kolu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

ilk mesajı okudum. tavsiyem iş arkadaşların ile diyaloga girmen yönünde. sonuçta onlar da hayatının bir parçası, tek başına pc başında 9 saat oturursan herhalde kafayı yersin.

Aslinda diyalog kuruyorum, zaten gun icinde illa diger departmanlara gitmem gerekiyor orada sohbet oluyor ve oglen 1 saat yine yemekte sohbet ediyoruz. Ama benim calistigim katta tek ben varim ve arada 2 kat var. Neyse en iyisi biraz daha sabredip yukaridaki arkadasin dedigi gibi zamanla part-time a isi cevirmeye calismak. Iyi aksamlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...