Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Vay be ilerleme kaydetmişiz :) Euro da 1.73 ytl[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oleeeeayh... :tebrikz:[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Masonlar yaptı bunu.. Amerika politikası bu. Bilgisayar alıyorum daha da düşerse sevinirim hatta.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oha abi mason diye diye sonunda alıp götürüjekler snei hehe.. efet düşssün bende bişiler almayı planlıyorum dölar bazında =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yurtdışınad ekonomide euro ya öncelik verilmeye başlandı dolayısıyla USD değer kaybetiyor.[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yaw dun bi para bozdurayım dedim ahanda verdiler azcık bir para bi baktım euro dana gibi düşmüş :) tamda gününe denk gelmiş yani..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dolar almak laazımmış bu zamanda. birden fırlama yapıcak filan diyorlar. doğrumudur?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lan lan lan deri alıcaktım tam super.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ulan benım de butun seyım dolardı kahretsin:D[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Dolar uzun süre bu şekilde devam edemez. Ettirmezler. Ülkemizde daha öncede dolar ciddi düşüşler yaşadı ancak her seferinde Merkez Bankası ihracatçıların ve dolarla para kazanan diğer iş dallarının ciddi kaybını önlemek için piyasaya müdahale etti ve dolar satın alarak doların fiyatını yükseltti. Dolar yatırımı için uygun bir andır çünkü Merkez Bankası yine bir müdahaleyle doların fiyatını yükseltecektir. Fiyatı düşmüşken alınabilir. Fakat asıl tavsiyem şu dönem YTL den şaşmamak şeklinde olacaktır. Bunun nedeni ise çalkantılı piyasada en sağlam duracak olan paranın YTL olmasıdır. (Bunu da derin olarak tahlillendirebilirz fakat konumuz bu değil)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yaza kadar dahada düşer inşallah.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 1 ytl nın altına düşse şöle kuruşla dolar aldıımız günleri bi görsek[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 heeee.. ne güzel olur. doların düşmesi yararlı gibi gelebilir size ama biri kazanırken biri mutlaka kaybeder. ithalatçılarımızın hali nicedir.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 doları düşürmezler daha o kadar ithalat ihracat var yahu...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dolar biriktiryodum bende bilg. alırım diye ama dolar 1.700.000 tl iken çevirmek laızmmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Of ya ulan 1.90 ken euro yapmıştım tum paramı simdi duşmuş hayatta da cıkmaz bi daha işe bak cıksın sora tekrar duşsun barı zarar etmıım 400 euro boru deılkı. Ama gerci o parayla amfi alıcam zaten yurtdışından da euroyla gelio bişi deişmez heralde.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iidr ya eahe, bana komadı gene ytl takılıyorum[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ABD politikası bu.. Bilinçli düşürülüyor.. Bakın basitçe şöyle örnekliyeyim.. Bu ikinci sayfaya kadar kaç tane " dolar daha da dülşsün de bişiler alıyım" yazısı var.. Dolar düştükçe dolar bazında alışveriş artacak.. ABD ticari olarak kalkınmaya gidicek, çünkü ekonomileri durma noktasına geldi...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 good.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iyi bir gelişme, daha çok düşecek :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 135) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 $ / € paritesi yazın ancak 1.4 / 1 e gelecek, $ birkaç ay daha sürünecek yani... Bu da benim bilgilerime ve kaynaklarıma dayanarak yaptığım analize dayanıyor. B Tipi Likid Fon mis gibi YTL getirir bence ona kayın. Ama sepetinizi hiçbir zaman tek türde tutmayın. 2-3 seçeneğe ayırın yatırımlarınızı.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya off insallah daha dusmez kimilerine gore iyi ama parasini yabanci parayla alanlar icin iyi degil.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bence bir süre daha düşmesi mümkün, bir silkinme mevcut çünkü. ama böyle kalacağını sanmam pek. Nede olsa ikiz kuleler yıkıldığında bile burda dolar yükselmişti. Nereye kadar..[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Dolar ın düşmesi A.B.D. tarafından yapılan stratejik bir hamle amaç AB ülkelerine zarar.Bu sayede Euro pahalanıyor ... Bunu Ntv de Ekodiyalog - doğru yazdım mı bilmiyorum - da söylediler sanırım.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar