Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolar($) 1.34 ytl!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Masonlar yaptı bunu.. Amerika politikası bu.

Bilgisayar alıyorum daha da düşerse sevinirim hatta.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Dolar uzun süre bu şekilde devam edemez. Ettirmezler. Ülkemizde daha öncede dolar ciddi düşüşler yaşadı ancak her seferinde Merkez Bankası ihracatçıların ve dolarla para kazanan diğer iş dallarının ciddi kaybını önlemek için piyasaya müdahale etti ve dolar satın alarak doların fiyatını yükseltti.

Dolar yatırımı için uygun bir andır çünkü Merkez Bankası yine bir müdahaleyle doların fiyatını yükseltecektir. Fiyatı düşmüşken alınabilir. Fakat asıl tavsiyem şu dönem YTL den şaşmamak şeklinde olacaktır. Bunun nedeni ise çalkantılı piyasada en sağlam duracak olan paranın YTL olmasıdır. (Bunu da derin olarak tahlillendirebilirz fakat konumuz bu değil)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Of ya ulan 1.90 ken euro yapmıştım tum paramı simdi duşmuş hayatta da cıkmaz bi daha işe bak cıksın sora tekrar duşsun barı zarar etmıım 400 euro boru deılkı. Ama gerci o parayla amfi alıcam zaten yurtdışından da euroyla gelio bişi deişmez heralde.[signature][hline]UsuaL SuspecTs

Music Group of C.a.L.
Sosyal ağlarda paylaş

ABD politikası bu.. Bilinçli düşürülüyor.. Bakın basitçe şöyle örnekliyeyim.. Bu ikinci sayfaya kadar kaç tane " dolar daha da dülşsün de bişiler alıyım" yazısı var.. Dolar düştükçe dolar bazında alışveriş artacak.. ABD ticari olarak kalkınmaya gidicek, çünkü ekonomileri durma noktasına geldi...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!
Sosyal ağlarda paylaş

$ / € paritesi yazın ancak 1.4 / 1 e gelecek,

$ birkaç ay daha sürünecek yani...

Bu da benim bilgilerime ve kaynaklarıma dayanarak yaptığım analize dayanıyor.
B Tipi Likid Fon mis gibi YTL getirir bence ona kayın.

Ama sepetinizi hiçbir zaman tek türde tutmayın.
2-3 seçeneğe ayırın yatırımlarınızı.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

bence bir süre daha düşmesi mümkün, bir silkinme mevcut çünkü. ama böyle kalacağını sanmam pek. Nede olsa ikiz kuleler yıkıldığında bile burda dolar yükselmişti. Nereye kadar..[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Dolar ın düşmesi A.B.D. tarafından yapılan stratejik bir hamle amaç AB ülkelerine zarar.Bu sayede Euro pahalanıyor ...

Bunu Ntv de Ekodiyalog - doğru yazdım mı bilmiyorum - da söylediler sanırım.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...